Actilife logo

Personal Trainer -palvelut

Actilifella työskentelee kokopäiväisesti kaksi Personal Traineria, jotka ovat valmiita auttamaan sinut kohti tavoitettasi. Kaipaatko tukea liikunnan aloittamiseen? Vaihtelua treeniin? Neuvoa ja opastusta kohti selkeämpää tulostavoitetta? Olemme täällä teitä varten!

Mitä Personal Trainer tekee?

Personal Trainerit eli henkilökohtaiset kuntovalmentajat ovat liikunta-alan monipuolisia osaajia, jotka tukevat liikuntaharrastusta aloittelevia ihmisiä ja auttavat jo liikuntaa säännöllisesti harrastavia saavuttamaan parempia tuloksia.

Personal Trainer -palvelut ovat entistä suositumpia, koska ne todella tehoavat!

Personal Trainer vie sinut opettavaiselle ja innostavalle valmennusmatkalle. Kun haluat intensiivisempää, joka kerralla mukana olevaa valmentajaa, lisäpotkua harjoituksiin tai haluat saavuttaa tavoitteen ja kaipaat ammattilaisen tukea ja ohjausta, sijoita silloin itseesi ja valitse Personal Trainer!

Personal Trainer suunnittelee sinulle sopivan liikunta- ja ravitsemuskokonaisuuden, ohjaa, pitää yhteyttä, kannustaa ja repii sinut sohvalta ylös!! Opit jatkuvasti uusia juttuja, jolloin toteutuminen ja tavoitteiden saavuttaminen on helppoa!

Kysy lisää Actilifen Personal Trainer palveluista

Marika Pekkarinen

Personal Trainer, ravintovalmentaja
marika.pekkarinen@actilife.fi
0447007306

Jasmiina Ylikorpi

Personal Trainer, ravintovalmentaja
jasmiina.ylikorpi@actilife.fi
0447007305

TRAINERIT TUTUIKSI!

Tutustu ammattitaitoisiin personal trainereihimme hieman tarkemmin ja valitse itsellesi sopiva valmentaja: 

Marika: ”Työskentelen Actilifella personal trainerina, ravintovalmentajana ja ryhmäliikuntaohjaajana. Olen ollut Actilifella vuodesta 2014 ja vuosien varrella olen ohjannut monenlaisia tunteja laajalle asiakaskunnalle. Omiin intohimoihini kuuluu salitreenaaminen, jota olenkin aktiivisesti harrastanut toistakymmentä vuotta. Lisäksi harrastan ja kilpailen aktiivisesti koirieni kanssa agilityssä.

Pyrin löytämään kullekin valmennettavalleni omaan arkeen sopivan tavan liikkua ja syödä, haasteet ja tavoitteet huomioiden. Valmennettavakseni voi tulla niin treenaamisen vasta-alkaja, kuin kokeneempikin salitreenaaja, joka kaipaa uusia haasteita tai tuoretta näkökulmaa treeneihin.

Vaikka itse treenaan paljon salilla ja suurin osa valmennuksista tapahtuu yleisesti kuntosalilla, sen ei välttämättä tarvitse olla sinun juttusi! Treenejä voi toteuttaa pienemmälläkin välineistöllä ulkona ja kotona. Valmennuksissa haetaan aina pysyvää elämäntapamuutosta, positiivisella ja rennolla meiningillä.

Betjäning även på svenska!”

Jasmiina: ”Olen työskennellyt Actilifella vuodesta 2015 lähtien. Ennen työskentelyn aloittamista olin tuttu näky Actilifen ryhmäliikuntatunneilla. Erityisesti tanssitunnit ovat lähellä sydäntäni, olenkin tanssinut koko ikäni esiintymis- ja kisaryhmissä.

Aloitettuani kokopäivätyön Actilifella kouluttauduin Personal Traineriksi. Äitiysloman aikana opiskelin myös ravintovalmentajaksi. Kuntosalitreenaamisen aloitin jo16-vuotiaana. Tällä hetkellä treenaan itse tavoitteellisesti ja omia heikkouksia kehittäen.

Olen luonteeltani aurinkoinen, positiivinen optimisti ja energinen. Valmentajana olen luotettava,  innostava, kannustava sekä hyvä kuuntelija. Pystyn motivoimaan asiakkaan parhaaseen suoritukseensa lempeän tiukalla otteella!

Olit sitten elämäntapamuuttaja, tavoitteellinen urheilija tai aktiiviliikkuja, kohtaan Sinut aina yksilöinä ja katson, mikä sopii juuri Sinulle parhaiten. Minä autan sinua pääsemään omaan tavoitteeseesi!”

PERSONAL TRAINER -valmennuspaketit

3kk Basic Sisältää joka toinen viikko (6), 60min. tapaamista. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti- ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, viikkosuunnitelma, ruokavalion kartoitus.

129€/kk (yht. 390€)

3kk Super Sisältää joka viikko (12), 60min tapaamista. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, viikkosuunnitelma, ruokavalion kartoituksen.

219€/kk (yht. 660€)

6kk Basic Sisältää joka toinen viikko (12), 60min. tapaamista. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, viikkosuunnitelma, ruokavalion kartoituksen.

119€/kk (yht.720€)

6kk Super Sisältää joka viikko (24), 60min. tapaamista. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, viikkosuunnitelma, ruokavalion kartoituksen.

199€/kk (yht. 1200€)

12kk -valmennus Sisältää joka toinen viikko ensimmäiset puoli vuotta ja kerran kuukauteen loput puoli vuotta (18), 60min. tapaamista. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, viikkosuunnitelma, ruokavalion kartoituksen.

79€/kk (yht. 960€)

Saliohjelma ja ohjaus Sisältää alkukartoituksen, ohjelman ja ohjauksen. 79€

3x -paketti.  Sisältää ohjelman ja kolme tapaamista. 199€

5x -paketti. Sisältää ohjelman ja viisi tapaamista. 329€