Actilife logo

Personal Trainer -palvelut

Actilifella työskentelee kokopäiväisesti kaksi Personal Traineria, jotka ovat valmiita auttamaan sinut kohti tavoitettasi. Kaipaatko tukea liikunnan aloittamiseen? Vaihtelua treeniin? Neuvoa ja opastusta kohti selkeämpää tulostavoitetta? Olemme täällä teitä varten!

Mitä Personal Trainer tekee?

Personal Trainerit eli henkilökohtaiset kuntovalmentajat ovat liikunta-alan monipuolisia osaajia, jotka tukevat liikuntaharrastusta aloittelevia ihmisiä ja auttavat jo liikuntaa säännöllisesti harrastavia saavuttamaan parempia tuloksia.

Personal Trainer -palvelut ovat entistä suositumpia, koska ne todella tehoavat!

Personal Trainer vie sinut opettavaiselle ja innostavalle valmennusmatkalle. Kun haluat intensiivisempää, joka kerralla mukana olevaa valmentajaa, lisäpotkua harjoituksiin tai haluat saavuttaa tavoitteen ja kaipaat ammattilaisen tukea ja ohjausta, sijoita silloin itseesi ja valitse Personal Trainer!

Personal Trainer suunnittelee sinulle sopivan liikunta- ja ravitsemuskokonaisuuden, ohjaa, pitää yhteyttä, kannustaa ja repii sinut sohvalta ylös!! Opit jatkuvasti uusia juttuja, jolloin toteutuminen ja tavoitteiden saavuttaminen on helppoa!

Kysy lisää Actilifen Personal Trainer palveluista

Marika Pekkarinen

Personal Trainer, ravintovalmentaja,
koulutettu hieroja
marika.pekkarinen@actilife.fi
0447007306

Seuraa Marikaa Instagramissa @ptmarikapekkarinen

Jasmiina Ylikorpi

Personal Trainer, ravintovalmentaja,
sertifioitu Äitiysliikuntavalmentaja
jasmiina.ylikorpi@actilife.fi
0447007305

Seuraa Jasmiinaa Instagramissa @ptjasmiinaylikorpi

TRAINERIT TUTUIKSI!

Tutustu ammattitaitoisiin personal trainereihimme hieman tarkemmin ja valitse itsellesi sopiva valmentaja: 

Marika: ”Työskentelen Actilifella personal trainerina, ravintovalmentajana ja ryhmäliikuntaohjaajana. Olen valmistunut myös koulutetuksi hierojaksi keväällä 2023. Olen ollut Actilifella vuodesta 2014 ja vuosien varrella olen ohjannut monenlaisia tunteja laajalle asiakaskunnalle. Omiin intohimoihini kuuluu salitreenaaminen, jota olenkin aktiivisesti harrastanut toistakymmentä vuotta. Lisäksi harrastan ja kilpailen aktiivisesti koirieni kanssa agilityssä.

Pyrin löytämään kullekin valmennettavalleni omaan arkeen sopivan tavan liikkua ja syödä, haasteet ja tavoitteet huomioiden. Valmennettavakseni voi tulla niin treenaamisen vasta-alkaja, kuin kokeneempikin salitreenaaja, joka kaipaa uusia haasteita tai tuoretta näkökulmaa treeneihin.

Vaikka itse treenaan paljon salilla ja suurin osa valmennuksista tapahtuu yleisesti kuntosalilla, sen ei välttämättä tarvitse olla sinun juttusi! Treenejä voi toteuttaa pienemmälläkin välineistöllä ulkona ja kotona. Valmennuksissa haetaan aina pysyvää elämäntapamuutosta, positiivisella ja rennolla meiningillä.

Betjäning även på svenska!”

Jasmiina: ”Olen työskennellyt Actilifella vuodesta 2015 lähtien. Ennen työskentelyn aloittamista olin tuttu näky Actilifen ryhmäliikuntatunneilla. Erityisesti tanssitunnit ovat lähellä sydäntäni, olenkin tanssinut koko ikäni esiintymis- ja kisaryhmissä.

Aloitettuani kokopäivätyön Actilifella kouluttauduin Personal Traineriksi. Äitiysloman aikana opiskelin myös ravintovalmentajaksi. Alkuvuodesta 2022 sain päätökseen äitiysliikunnan valmennuskokonaisuuden opinnot ja olen nyt myös sertifioitu äitiysliikuntavalmentaja. Kuntosalitreenaamisen aloitin jo16-vuotiaana. Tällä hetkellä treenaan itse tavoitteellisesti ja omia heikkouksia kehittäen.

Olen luonteeltani aurinkoinen, positiivinen optimisti ja energinen. Valmentajana olen luotettava,  innostava, kannustava sekä hyvä kuuntelija. Pystyn motivoimaan asiakkaan parhaaseen suoritukseensa lempeän tiukalla otteella!

Olit sitten elämäntapamuuttaja, tavoitteellinen urheilija tai aktiiviliikkuja, kohtaan Sinut aina yksilöinä ja katson, mikä sopii juuri Sinulle parhaiten. Minä autan sinua pääsemään omaan tavoitteeseesi!”

PERSONAL TRAINER -valmennuspaketit

3kk Basic Sisältää 6x 60min. tapaamista. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti- ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, ruokavalion kartoitus.

149€/kk (yht. 447€)

3kk Super Sisältää 12x 60min tapaamista. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, viikkosuunnitelma, ruokavalion kartoitus.

249€/kk (yht. 747€)

6kk Basic Sisältää 12x 60min. tapaamista. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, ruokavalion kartoitus.

139€/kk (yht. 834€)

6kk Super Sisältää 24x 60min. tapaamista. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, viikkosuunnitelma, ruokavalion kartoitus.

229€/kk (yht. 1347€)

12kk -valmennus Sisältää 18x 60min tapaamista. Tapaamiset voi jakaa esimerkiksi siten, että ensimmäisen 6kk aikana tapaamisia on noin joka toinen viikko ja loput 6kk tavataan noin 1x/kk. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, viikkosuunnitelma, ruokavalion kartoitus.

89€/kk (yht. 1068€)

Saliohjelma ja ohjaus Sisältää puhelimitse/sähköpostitse tehtävän alkukartoituksen, sekä ohjelma ja ohjaus 60min. 89€

3x -paketti.  Sisältää puhelimitse/sähköpostitse tehtävän alkukartoituksen, ohjelman ja kolme (3) tapaamista. 229€

5x -paketti. Sisältää puhelimitse/sähköpostitse tehtävän alkukartoituksen, ohjelman ja viisi (5) tapaamista. 379€

12kk PT-valmennuksessa oleville tarjoamme mahdollisuutta ostaa jäsenyyden edullisempaan hintaan ilman liittymismaksua. Jäsenyyshinta valmennuksen ajan 30€/kk. Räätälöimme tarvittaessa valmennuspaketin myös täysin toiveidesi mukaisesti!