Actilife logo

HUR Smart Zone

Harjoittelu ei ole koskaan ollut helpompaa!

Älykkäillä HUR -laitteilla harjoittelet helposti, nopeasti ja turvallisesti! Automaattiset vipuvarsien, penkinkorkeuden- ja vastustensäädöt nopeuttavat harjoitteluasi ja sinulle jää enemmän aikaa keskittyä itse treenaamiseen!

Actilife Plus -jäsenyyden hintaan kuuluu henkilökohtainen harjoitusohjelma ja ohjaus HURin älylaitteille sekä Tanita -kehonkoostumusmittaus. Uudet jäsenet voivat varata ajan ohjaukseen 2kk sisällä liittymisestä. Ohjaajan kanssa käydään läpi oikeat suoritustekniikat sekä varmistetaan laitteiden säädöt, jotta harjoittelu jatkossa on tehokasta ja turvallista. Automaattipäivityksen ansiosta ohjelma muuntuu jatkuvasti ja harjoittelu pysyy nousujohteisena. Mikäli jäsenyys on ollut voimassa aiemmin ja ohjelman teosta on alle kaksi vuotta, päivitetään ohjelma vastaanotosta.

Actilife on osa laitevalmistaja HURin konsernia. Laitteet valmistetaan Kokkolassa alusta loppuun. Asiakkaillamme on aina käytössään viimeisimmän kehitystyön tulokset, ensimmäisenä koko maailmassa. Tervetuloa tyytyväisten treenaajien joukkoon!

HUR Smart Zone on kiertoharjoittelualue. Kuntokeskukseemme on valittu laitteet, joiden avulla treenaat monipuolisesti koko kehon lihakset, vain yhden kierroksen aikana!

Actilife Chydeniasta löydät kaksi kokonaista harjoittelukierrosta HURin älylaitteita.

HUR -laitteissa on selkeät näytöt, joissa näkyy myös suoritusohje. Ohjeen saat näkyviin painamalla harjoituskuvaa näytön yläosassa. Laite laskee tekemäsi toistot automaattisesti, voit itse keskittyä vain suoritukseen! Näytön selkeistä painikkeista vastusta voi tarvittaessa nostaa tai laskea helposti.

Automaattisten säätöjen ansiosta laite on käyttövalmis nopeasti. Laite laskee toistot ja ohjaa sarjan päätyttyä seuraavaan laitteeseen, sekä näyttää mitkä ohjelman valitut harjoitteet on jo suoritettu ja mitä on jäljellä. Vaivatonta ja helppoa!

Vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta, on HURin laitteita helppo ja turvallinen käyttää. Kokeile ja ihastu!