Actilife logo

Solarium

Solarium on ultraviolettivaloa tuottava laite, jota käytetään pääasiassa ihon ruskettamiseen. UV-valon hyödyt ja haitat ovat samat kuin auringonvalollakin – pitkäkestoinen ja jatkuva altistus ei ole terveyttä edistävää, mutta pienempinä annoksina se voi vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi atooppisen ihon kuivuuteen. Pimeinä vuodenaikoina uv-valon vaikutus saatetaan kokea virkistävänä.

Kuten auringon valolle altistuessa myös solariumissa käyvän tulee varmistaa, ettei iho ala punottaa käytön jälkeen eikä ärtynyttä ihoa saa altistaa uv-säteilylle ennen kuin se on parantunut.

Solariumin käyttö on kielletty alle 18-vuotiailta.

Actilifella on Chydeniassa käytettävissä kaksi solarium-laitetta. Perinteinen ultraviolettivaloa tuottava Ultra Tan Platinum-laite ja upouusi UV-valoa sekä punaista ”beauty lightia” yhdistävä Ergolinen Passion 350 Turbo Power-laite smartsun -putkilla. Lue lisää tästä uutta tekniikka hyödyntävästä laitteesta alempaa!

Ultra Tan Platinumin käyttö sisältyy kuukausijäsenille jäsenyyden hintaan. Ergoline Passion 350 Turbo Power käyttö jäsenille -50% normaalihinnaston mukaisista hinnoista.

Solarium -laitteet sijaitsevat omissa ja erillisissä, lukittavissa huoneissaan. Laitteet tulee desinfioida tilasta löytyvällä suihkeella ennen ja jälkeen käytön. Silmät on tärkeä suojata uv-valolta laitteen käytön ajaksi tähän käyttöön tarkoitetuilla suojilla, jotka saat meiltä lainaan. Huomioithan, että suojat eivät ole kertakäyttöisiä, vaan ne desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen.

Voit varata ajan solariumiin vastaanotosta sen aukioloaikoina puhelimitse 050 513 4842 tai s-postitse osoitteesta info@actilife.fi.

Uuden sukupolven upea, ihoa hoitava SmartSun -solarium nyt kuntokeskuksessamme!

Ergoline Passion 3500 Turbo Power

Laitteessa on perusteellisen tutkimus- ja kehitystyön tuloksena syntyneet SmartSun -putket, jossa yhdistyvät uv-valon ja punaisen ”beautylight”-valon ominaisuudet.

Uv-valon vaikutukset jäävät ihon pintakerroksiin, mutta punainen valo ulottuu ihon syvempiin kerroksiin parantaen ihon verenkiertoa, aineenvaihduntaa, hapen imeytymistä ja tehostaen kollageenin tuottoa. Uniikin punavalon ja uv-valon yhdistelmän tuloksena on pehmeä, hyvinvoiva iho ja kaunis, luonnollinen rusketus!

15 minuuttia SmartSunin vaikutuksessa vastaa 25min suorassa auringonvalossa oleskelua Keski-Euroopan kesässä. Solarium-käyntien välissä on oltava vähintään 48h ja auringossa oleskelua solariumin käytön jälkeen samana päivänä on vältettävä.

Vastaanottohenkilöstömme neuvoo mielellään laitteen käytössä ja sopivan hoitoajan valinnassa. Laitteen käyttöohjeet löytyvät kirjallisina solarium -huoneesta.

Ultra Tan Platinum -solarium

Perinteinen ultraviolettivaloa tuottava solarium-laite. Erityisesti pimeään vuodenaikaan hetki lämpimässä ja auringonvaloa imitoivassa ympäristössä tuntuu virkistävältä. Huomaathan, että ihotyyppi ja ruskettumisen sieto vaikuttavat laitteen suositeltavaan käyttöaikaan ja -tiheyteen.

Maksimiaika laitteessa on 18 minuuttia kerrallaan. Mikäli et ole käynyt solariumissa aikaisemmin tai palat herkästi, suosittelemme aloittamaan selvästi lyhyemmästä ajasta. Solarium-käyntien välissä on suositeltavaa olla vähintään 48h ja auringossa oleskelua solariumin käytön jälkeen samana päivänä tulee välttää.

Vastaanottohenkilöstömme neuvoo mielellään laitteen käytössä ja sopivan hoitoajan valinnassa. Laitteen käyttöohjeet löytyvät kirjallisina solarium -huoneesta.

Ultra Tan Platinum -solariumlaitteen käyttö sisältyy jäsenillä kuukausihintaan.