Actilife logo

Personal trainer

Hos oss på Actilife har vi två heltidsanställda personliga tränare, som alltid är redo att hjälpa våra kunder mot sina mål. Behöver du inspiration för att börja motionera? Saknar du variation i din träning? Behöver du lite tips och handledning för mera konkreta resultat. Våra personliga tränare finns här för er! 

Vad gör en Personal Trainer?

Personal trainers, med andra ord personliga tränare, är mångkunniga professionella inom idrott och välmående. De motiverar till motion, inspirerar till en aktiv livsstil och handleder till konkreta resultat. 

Intresset för Personal Trainer- tjänster fortsätter att öka, ett resultat av att de verkligen fungerar! 

Med en Personlig Tränare inleder du en lärorik och inspirerande välmåenderesa. Investera i dig själv och anlita en personlig tränare ifall du behöver lite extra intensitet i din träning, en medkämpande tränare eller hjälp med att nå dina målsättningar.

Att skapa resultat och nå målsättningar blir enklare med en personlig tränare. Du lär dig hela tiden nya saker, har någon att kontakta, handledning att lita på och en helhetsplanering med kost och motion att tillgå.

Fråga mer om Actilifes Personal Trainer

Marika Pekkarinen

Personal Trainer, Nutricion coach,
massörstudent
marika.pekkarinen@actilife.fi
0447007306

Följ Marika på Insagram @ptmarikapekkarinen

Betjäning även på svenska.

Jasmiina Ylikorpi

Personal Trainer, Nutrition coach, certifierad moderskaptränare
jasmiina.ylikorpi@actilife.fi
0447007305

Följ Jasmiina på Instagram @ptjasmiinaylikorpi

Marika: ”Jag jobbar som personlig tränare, kostrådgivare & gruppträningsinstruktör på Actilife sedan 2014. Under årens lopp har jag instruerat många olika timmar åt en stor undkrets.
Gymträning hör till de egna favoriterna och har varit en stor del av vardagen de senaste åren. Utöver gymträningen tar agility-träningar och tävlingar med hundarna upp en stor del av fritiden.

I mitt coachande strävar jag till att varje individ skall, i sin vardag, hitta ett lämpligt sätt att röra på sig och äta, samtidigt som vi strävar mot målsättningarna. Jag coachar gärna såväl nybörjare som mer tränings vana, som villa hitta nya utmaningar i sin träning.

Fast jag själv tränar mycket på gym och de flesta kunder coachas på gym, kanske det inte alls är din grej och det behöver det inte heller vara. Träningstillfällen kan vara såväl ute som hemma och genomförs lätt även med litet antal träningsredskap. Under vårt samarbete strävar vi alltid till en livsstilsförändring för bestående resultat, med en positiv och avslappnad atmosfär.  
Betjäning på såväl finska som svenska. ”

PERSONAL TRAINER – tjänster

3 mån Basic Fysiska, 60 minuters träffar varannan vecka (sammanlagt 6 träffar). Start- och slut test. Email- och telefonkonsultering. Personligt träningsprogram, veckoplanering och kostrådgivning.  

149€/mån (totalpris 447€)

3kk Super Fysiska, 60 minuters träffar veckovis, (sammanlagt 12 träffar). Start- och slut test. Email- & telefonkonsultering. Personligt träningsprogram, veckoplanering och kostrådgivning.

249€/mån (totalpris 747€)

6kk Basic Fysiska, 60 minuters träffar varannan vecka (sammanlagt 12 träffar). Start- och slut test. Email- och telefonkonsultering. Personligt träningsprogram, veckoplanering och kostrådgivning.

139€/mån (totalpris 834€)

6kk Super Fysiska, 60 minuters träffar veckovis, (sammanlagt 24 träffar). Start- och slut test. Email- och telefonkonsultering. Personligt träningsprogram, veckoplanering och kostrådgivning.  

229€/mån (totalpris 1347€)

12kk -valmennus Fysiska, 60 minuters träffar varannan vecka första halvåret och andra halvåret månatligen. (sammanlagt 18 träffar). Start- och slut test. Email- och telefonkonsultering. Personligt träningsprogram, veckoplanering & kostrådgivning.

89€/mån (totalpris 1068€)

Gymprogram och genomgång. Innehåller inledande kartläggning, personligt gymprogram med genomgång. 89€

3x – paket. Innehåller personligt träningsprogram och tre träningsträffar. 229€

5x – paket. Innehåller personligt träningsprogram och fem träningsträffar. 379€