Actilife logo

Actilife Chydenia

Yli 1300 neliömetriä monipuolisia treenimahdollisuuksia! Actilife Chydenian upeat, remontoidut tilat avattiin tammikuussa 2021. Monipuolisesti varustellusta kuntosalista löydät uusinta teknologiaa hyödyntävät älykkäät HUR Hi5 -paineilmalaitteet, vapaapainoalueen levypainoineen ja pakkalaitteineen sekä laajan, monipuolisesti varustellun toiminnallisen harjoittelun alueen. Lähes 30 laitteen cardio-alueella ei tarvitse jonotella! Käytössäsi on Precor- ja Landice -juoksumatot, Precor AMT-laitteet, kuntopyörät sekä soutulaite.

Upea, toiminnallinen salitila on hyvin varusteltu ja vapaata treenitilaa on tietoisesti jätetty reilusti. Kuuden tankopaikan räkin ympärille mahtuu mukavasti treenaamaan. Tilasta löytyy kaksi maastavetolavaa, tukkitanko eli log bar, kelkka vetovaljaineen ja -köysineen, kiipeilyköysi, kahvakuulat, hyppyboksit jne.

Chydeniassa on lisäksi kolme viihtyisää ryhmäliikuntatilaa: noin 180m2 ja noin 160m2 ryhmäliikuntasalit sekä amfiteatterimainen Spinn -sisäpyöräilysali. Olemme uusineet kaikki Spinn -pyörät keväällä 2019!

Actilife Chydeniassa on myös viihtyisät pukeutumistilat, juuri ennen avaamista valmistuneet upeat ja tilavat saunat, infrapunasauna, solarium ja Tanita –kehonkoostumusmittauslaite.