Actilife logo

Yrityspalvelut

Tarjoa henkilökunnallesi parempaa työtehoa, iloa ja energiaa! Kunnostaan huolehtivat työntekijät merkitsevät vähemmän sairauspoissaoloja, joten liikunnan tukeminen on pitkällä tähtäimellä yritykselle kannattava sijoitus.

Tarjoamme työnantajille erilaisia vaihtoehtoja, joilla tukea ja kannustaa työntekijöitään liikkumaan ja huolehtimaan fyysisestä kunnostaan ja jaksamisestaan.

1. Yritysjäsenyys

Yritys tukee henkilökunnan kuntoilua maksamalla Actilife -kuukausijäsenyyttä. Henkilökunta saa kaikki täyden jäsenen edut. Yritys voi itse määrittää tukiosuuden suuruuden.

2. Kävijälista

Yrityksellä on mahdollisuus käyttää kävijälistaa Actilifen vastaanotossa sen aukioloaikoina. Henkilökunta merkkaa käyntinsä listaan ja käynnit laskutetaan kerran kuussa tai sopimuksen mukaan. Yritys voi määrittää maksaako käynnit kokonaan, tai kuuluuko työntekijälle jokin omavastuu käynnin hinnasta.

3. Kertaliput

Yritys voi ostaa kertalippuja ja henkilökunta saa käyttää ne haluamanaan aikana kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa vastaanoton aukioloaikojen puitteissa. Kertalippuja voi käyttää myös jäsenmaksuihin.

4. Yksityistunnit ryhmille

Tarjoa henkilökunnalle mahdollisuus liikkua ja kohottaa kuntoa yhdessä! Yksityistunti voi olla mikä tahansa Actilifen tarjontaan kuuluva ryhmäliikuntatunti tai ohjattu kuntosaliharjoittelu. Valinta on teidän. Myös aikaiset aamutunnit!

Meiltä myös kuntotestauspaketit! Kysy ryhmätarjousta hinnoista!

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin ja annamme lisätietoja yrityspalveluihin liittyen.

Annukka Savolainen
annukka.savolainen@actilife.fi
044 7007 301