Actilife logo

Tauko ja irtisanominen

Joustava jäsenyys, ei pitkää sitoutumisaikaa. Actilife -jäsenenä sinulla on mahdollisuus tauottaa tai irtisanoa jäsenyytesi kuukauden irtisanomisajalla.

Tauko

Voit tauottaa jäsenyytesi 1-12 kuukaudeksi ilmoittamalla siitä vastaanottoon kokonaista kalenterikuukautta aiemmin. Tauosta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti joko lomakkeella paikan päällä tai sähköpostitse. Sosiaalisen median kanavissa tämä ei valitettavasti ole mahdollista. Vaikka ilmoittaisit tauon pituudeksi useamman kuukauden, voit aina palata halutessasi aiemmin ilmoittamalla siitä meille. Taukoa voi myös jatkaa pidemmäksi ajaksi (kuitenkin enintään 12 kk) kunhan teet ilmoituksen kokonaista kalenterikuukautta ennen tauon päättymistä. Sairastapauksissa jäsenyyden saa tauolle saa välittömästi esittämällä lääkärintodistuksen.

Jäsenyys jatkuu automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta sovitun taukoajan jälkeen. Tauosta ei seuraa mitään kustannuksia. Huomaathan, ettei jäsenyys ei voi päättyä suoraa taukoon. Mikäli haluat irtisanoa jäsenyytesi tauon aikana, tulee se aktivoida vähintään yhdeksi täydeksi kuukaudeksi (irtisanomisaika) ennen jäsenyyden päättymistä.

Irtisanoutuminen

Jäsenyyden voit irtisanoa 1kk irtisanomisajalla ilmoittamalla siitä vastaanottoomme. Jäsenyys päättyy irtisanoutumisilmoitusta seuraavan täyden kuukauden loppuun. Ilmoitus tulee aina tehdä kirjallisesti joko lomakkeella paikan päällä tai sähköpostitse. Puhelimitse tai sosiaalisen median kanavissa irtisanomisilmoituksen tekeminen ei valitettavasti ole mahdollista.