Actilife logo

Tauko ja irtisanominen

Joustava jäsenyys, ei pitkää sitoutumisaikaa. Actilife -jäsenenä sinulla on mahdollisuus tauottaa tai irtisanoa jäsenyytesi kuukauden irtisanomisajalla.

Tauko

Voit tauottaa jäsenyytesi 1-12 kuukaudeksi ilmoittamalla siitä vastaanottoon kokonaista kalenterikuukautta aiemmin. Tauosta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti joko lomakkeella paikan päällä tai sähköpostitse. Sosiaalisen median kanavissa tämä ei valitettavasti ole mahdollista. Vaikka ilmoittaisit tauon pituudeksi useamman kuukauden, voit aina palata halutessasi aiemmin ilmoittamalla siitä meille. Taukoa voi myös jatkaa pidemmäksi ajaksi (kuitenkin enintään 12 kk) kunhan teet ilmoituksen kokonaista kalenterikuukautta ennen tauon päättymistä. Sairastapauksissa tauon saa välittömästi esittämällä lääkärintodistuksen.

Irtisanoutuminen

Jäsenyyden voit irtisanoa ilmoittamalla siitä vastaanottoon kokonaista kalenterikuukautta aiemmin. Ilmoitus tulee aina tehdä kirjallisesti joko lomakkeella paikan päällä tai sähköpostitse. Sosiaalisen median kanavissa tämä ei valitettavasti ole mahdollista.