Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Liity nyt / Bli medlem nu

 *

 *

 *

 *

 *

 *

Alle 18 -vuotiaalta tarvitaan huoltajan suostumus.
För personer under 18 år krävs vårdnadshavarens underskrift.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. ( * )
Obligatoriska fält är markerade med en asterisk. ( * )

RYHMÄLIIKUNTA

Noin 40 erilaista ryhmäliikuntatuntia sinun iloksesi!

Voimme ylpeinä sanoa, että Kuntokeskus Actilife tarjoaa laajimman valikoiman live- ohjattuja ryhmäliikuntatunteja Kokkolassa. Ohjaajamme ovat ammattitaitoisia, kokeneita ja innostavia.  Tarjoamme joka viikko kymmeniä tehokkaita, hauskoja, monipuolisia ja turvallisia ryhmäliikuntatunteja. Lupaamme, että löydät meiltä tunnin, joka sopii juuri Sinulle!

Laaja ryhmäliikuntavalikoimamme sopii kaikille kuntoilijoille ja antaa hyvän mahdollisuuden kokeilla ja oppia uutta. Valikoimasta löytyy sopivia tunteja kehonhuoltotunneista kovatehoisiin HIIT -treeneihin ja kaikkea siltä väliltä niin aloittelevalle liikkujalle kuin kokeneemmallekin treenaajalle!

Voit lukea lisää tarjoamistamme ryhmäliikuntatunneista avaamalla alla olevat valikot.

Les Mills -tunnit

Les Mills -tunnit

Les Mills BODYPUMP™ on tunnin mittainen lihaskuntotreeni ryhmässä musiikin tahdissa. Tunnilla vahvistetaan kehon suurimpia lihasryhmiä levytangon ja -painojen avulla. Jokainen voi harjoitella omalla kuntotasollaan valitsemalla itselleen parhaiten sopivat painot. Ohjaaja antaa variaatioita ja ohjeistaa tekniikkaa turvallisen ja tehokkaan treenin takaamiseksi.

Les Mills BODYCOMBAT™ on itsepuolustuslajeihin pohjautuva tunti, jonka liikkeissä näkyy mm. nyrkkeily, karate, kung-fu ja thaiboxing. Tunti tarjoaa haasteita sekä sydämelle että koordinaatiokyvylle. Mukaansatempaavan musiikin tahdissa paranee hauskalla tavalla aerobinen kunto ja lihaskestävyys.

Les Mills CXWORX™ Dynaamisten lihaskuntoliikkeiden avulla vahvistetaan vatsa-, selkä- ja pakaralihaksia, mikä parantaa myös yleistä hyvinvointia. Nopea ja tehokas treeni 30 minuutissa. 

Les Mills TONE™ on monipuolinen treeni koko keholle. Se on optimaalinen yhdistelmä aerobista- ja lihaskuntoharjoittelua, sekä keskivartalon voimaa vahvistavaa treeniä. Liikkeet tehdään omalla kehon painolla ja vastuskuminauhan avulla. Jokainen voi tehdä liikkeitä omalla kuntotasollaan, joten tämä harjoitus soveltuu kaikille!

Les Mills BODYBALANCE on joogaa, pilatesta ja tai chitä yhdistelevä tunti, joka kehittää liikkuvuutta ja voimaa. Rauhoittavan musiikin tahtiin tehtävät liikesarjat ja venytykset luovat harmonisen kokonaisuuden.

Les Mills SPRINTVie treenisi seuraavalle tasolle ja näe nopeita tuloksia! Les Mills SPRINT on lyhyt ja haastava HIIT -sisäpyöräilytunti, joka tuottaa nopeasti tulosta. Vain 30 minuutissa Les Mills SPRINT haastaa niin fyysiset kuin henkisetkin rajasi. Tulet taistelemaan läpi lyhyiden treenisykäysten, joiden aikana teet töitä niin kovasti kuin jaksat, ja valmistaudut seuraavaan ponnistukseen lyhyiden palautusten aikana. Poltat kaloreita vielä tunteja sen jälkeen, kun astut alas satulasta!

Kehonhuoltotunnit

Hoida ja huolla kehoa lempeillä kehonhuoltotunneillamme.

Kehonhuoltotunnit

Yin -jooga on rentouttava ja rauhallinen joogaharjoitus, jossa pääpaino on joogan venyttävissä asanoissa. Soveltuu kaikentasoisille harjoittelijoille.

Jooga tunti on rauhallinen Hatha&Vinyasa -joogaharjoitus, jossa käytetään runsaasti avauksia ja venytyksiä. Tunti soveltuu kaikentasoisille harrastajille.

Pilates Pilatesmenetelmä on kehonhallintamenetelmä, jossa keskitytään harjoittamaan kehon keskivartalon lihaksia; selkä- ja vatsalihaksia. Pilatesharjoittelussa huomio kiinnitetään selän luonnolliseen asentoon, oikeaan hengitystekniikkaan sekäkehon keskeltä ulospäin suuntautuvaan liikkeen hallintaan.

Kehonhuolto Toimintakyvyn ylläpitämiseksi on tärkeää huoltaa kehoa säännöllisesti lihaskuntoharjoittelun ohella. Tunnilla avataan lihasjumeja erilaisia apuvälineitä (mm. foamroller, nystyräpallo, keppi) hyödyntäen. Tunnin sisältö vaihtelee. Kehonhuolto nopeuttaa palautumista ja voi ennaltaehkäistä liikarasituksesta johtuvien vaivojen ilmenemistä.

Venyttely Lempeä venyttelytunti, jonka aikana läpikäydään kehon isoimmat lihasryhmät Sopii harjoittelusta palautumiseen tai kehonhuoltotuntina oman harjoituksenaan.

 

Actilife -tunnit

Actilife -tunnit

BootyExpress 45´ Supertehokas reisi-pakara -alueen lihasten treenaamiseen keskittyvä muokkaustunti, jossa reidet ja pakarat vahvistuvat ja saavat uuden muodon. Liikkeet tehdään kehonpainoa hyödyntäen tai välineitä, kuten kuminauhaa apuna käyttäen. Tehokasta ja hauskaa!

Muokkaus Tehokas muokkaustunti koko keholle! Tunti koostuu askeltaen tehtävästä alkulämmittelystä, jonka jälkeen treenataan koko keho tehokkaasti läpi käyttäen kuminauhaa ja omaa kehonpainoa. Takuuvarma sykkeennostattaja!

LatinDanceParty LatinDanceParty -tunnilla tanssitaan latino ja- afrorytmeissä, vuoroin nopeaan ja hitaaseen tempoon. Tunnilla pääset tanssimaan salsaa, reggaetonia, afroa, flamencoa ja hip hoppia helpoilla ja innostavilla liikkeillä. Tällä tunnilla koet liikunnan iloa parhaimmillaan! Kyllästymään ei pääse, sillä jokainen tunti on ainutlaatuinen. Tavoitteena on, että jokainen poistuu LatinDanceParty-tunnilta hikoillen ja hyvällä tuulella.

StepMuokkaus on pääosin askellustunti, jossa välineenä käyettään steplautaa ja liikutaan rytmikkääseen, mukaansa tempaavaan musiikkiin. Harjoitus on intervallityyppinen ja lihaskunto-osuus painottuu tunnin loppuun. Tunti sisältää erilaisia vaihtoehtoja liikkeistä, joten rasitustasoa voi helposti säätää oman kuntotason mukaisesti. Koreo rakennetaan perusaskelluksen tasolta, johon mahdollisuus lisätä ponnistuksia, käsien liikkeitä jne. Myös laudan korkeuden tasoa voi säätää oman kunnon mukaan ja joissakin lihaskuntoliikkeissä on mahdollista käyttää lisävastuksena levypainoa. Takuuhiki ja hyvä mieli!

 

Spinn -sisäpyöräily

SPINN -SISÄPYÖRÄILY

Spinn 30´ Easy  Tunti on sisäänajo sisäpyöräilyn kiehtovaan ja energiseen maailmaan. Helpolla alkeistunnilla opit oikean ajotekniikan ja sisäpyöräilyn nautinnollisen tunnelman. Tule mukaan helpolle perustunnille ja laita pyörät pyörimään!

SpinnI  I -tason tunti on 45 minuutin helppo ja tehokas peruskestävyystunti. Tunnin aikana käydään huolellisesti läpi pyörän säädöt ja erilaiset polkemistekniikat. Tunti koostuu pitkästä lämmittelypyöräilyjaksosta, loivista nousuista ja alamäistä. Tunti sopii hyvin tehokkaaseen rasvanpolttoon ja reisien ja pakaroiden kiinteyttämiseen.

SpinnII II -tason tunti on energinen vauhtikestävyystunti, jossa tasamaa saa seurakseen kiihkeitä alamäkiä ja jyrkkiä, reisiä ja pakaroita tehokkaasti polttelevia ylämäkiä ja pitkiä nousuja. Tunti sopii kaikille tehokkaista sisäpyöräilytunneista pitäville.

SpinnI Polar Club Sykeohjattu peruskestävyystason sisäpyöräilytunti, jossa käytetään Polarin sykevöitä ja -lähettimiä. Sykeohjauksen avulla jokainen harjoittelija saa samanlaisen treenin, sillä tunti on rakennettu sykealueita hyödyntäen. Sykeohjauksen avulla saat harjoittelusta entistä enemmän irti! Luo oma Flow -tili PolarFlow -palveluun ennen tunnille osallistumistasi.

SpinnII Polar Club  Sykeohjattu vauhtikestävyystason sisäpyöräilytunti, jossa käytetään Polarin sykevöitä ja -lähettimiä. Sykeohjauksen avulla jokainen harjoittelija saa samanlaisen treenin, sillä tunti on rakennettu sykealueita hyödyntäen. Sykeohjauksen avulla saat harjoittelusta entistä enemmän irti! II -tason tunnilla suurin osa työskentelyajasta pysytään nopeuskestävyysalueella. Luo oma Flow -tili PolarFlow -palveluun ennen tunnille osallistumistasi.

 Spinn-sali

 

 

 

 

Sulje ×

Facebook instagram FI SE