Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

RYHMÄLIIKUNTA

Noin 40 erilaista ryhmäliikuntatuntia sinun iloksesi!

Voimme ylpeinä sanoa, että Kuntokeskus Actilife tarjoaa alan laajimman valikoiman ryhmäliikuntatunteja Kokkolassa. Ohjaajamme ovat ammattitaitoisia, kokeneita ja innostavia. Tarjoamme joka viikko kymmeniä tehokkaita, hauskoja, monipuolisia ja turvallisia ryhmäliikuntatunteja. Lupaamme, että löydät meiltä ryhmäliikuntatunnin, joka sopii juuri Sinulle!

Laaja ryhmäliikuntavalikoimamme sopii kaikille kuntoilijoille ja antaa hyvän mahdollisuuden kokeilla ja oppia uutta. Valikoimasta löytyy sopivia tunteja sekä aloittelevalle liikkujalle että kokeneemmalle treenaajalle.

Les Mills -tunnit

Les Mills -tunnit

LesMills BODYPUMP™ on tunnin mittainen lihaskuntotreeni ryhmässä musiikin tahdissa. Tunnilla vahvistetaan kehon suurimpia lihasryhmiä levytangon ja -painojen avulla. Jokainen voi harjoitella omalla kuntotasollaan valitsemalla itselleen parhaiten sopivat painot. Ohjaaja antaa variaatioita ja ohjeistaa tekniikkaa turvallisen ja tehokkaan treenin takaamiseksi.

LesMills BODYCOMBAT™ on itsepuolustuslajeihin pohjautuva tunti, jonka liikkeissä näkyy mm. nyrkkeily, karate, kung-fu ja thaiboxing. Tunti tarjoaa haasteita sekä sydämelle että koordinaatiokyvylle. Mukaansatempaavan musiikin tahdissa paranee hauskalla tavalla aerobinen kunto ja lihaskestävyys.

LesMills CXWORX™ Dynaamisten lihaskuntoliikkeiden avulla vahvistetaan vatsa-, selkä- ja pakaralihaksia, mikä parantaa myös yleistä hyvinvointia. Nopea ja tehokas treeni 30 minuutissa. 

Les Mills GRIT Strenght 30 -minuuttinen HIIT (High Intensity Interval Training) -harjoitus, joka on suunniteltu kehittämään voimaa ja lihasmassaa.

Les Mills TONE™ on monipuolinen treeni koko keholle. Se on optimaalinen yhdistelmä aerobista- ja lihaskuntoharjoittelua, sekä keskivartalon voimaa vahvistavaa treeniä. Liikkeet tehdään omalla kehon painolla ja vastuskuminauhan avulla. Jokainen voi tehdä liikkeitä omalla kuntotasollaan, joten tämä harjoitus soveltuu kaikille!

Les Mills SH´BAM™ Listahuippujen jättihittejä, tanssimusiikkia, jota kuulet suosituimmissa yökerhoissa ympäri maailman, tuttuja klassikkoja sekä moderneja latinohittejä: SH`BAM™ on hauska ja sosiaalinen tapa treenata. Jokainen 45 -minuuttinen SH`BAM™ tunti on energinen ja ainutkertainen. Vapauta sisäinen tanssijasi!

Les Mills BODYATTACK™ on sporttinen aerobinen treenitunti, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Tässä energisessä intervallitunnissa yhdistyvät atleettiset aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Energiset ohjaajat ja vauhdikas musiikki motivoivat osallistujia yltämään tavoitteisiinsa!

Les Mills BODYBALANCE on joogaa, pilatesta ja tai chitä yhdistelevä tunti, joka kehittää liikkuvuutta ja voimaa. Rauhoittavan musiikin tahtiin tehtävät liikesarjat ja venytykset luovat harmonisen kokonaisuuden.

Kehon- ja mielenhuoltotunnit

Upeassa lämpöstudiossa Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla nautit tunneista terveyttä edistävän infrapunan lämmössä.

Kehon- ja mielenhuoltotunnit

Yin -jooga HOT on rentouttava ja rauhallinen joogaharjoitus, jossa pääpaino on joogan venyttävissä asanoissa. Soveltuu kaikentasoisille harjoittelijoille.

Yoga Flow™ on mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla. Rentouttava tunti sopii kaikentasoisille kuntoilijoille.

HOT -lämpöjooga tunti on rauhallinen Hatha&Vinyasa -joogaharjoitus, jossa käytetään runsaasti avauksia ja venytyksiä. Tunti soveltuu kaikentasoisille harrastajille.

AirYoga Easy Perinteinen joogaharjoitus saa uusia ulottuvuuksia, kun osa asanoista toteutetaan katosta riippuvan silkkitrapetsin kanssa. AirYoga Easy on ensikosketus ilmajoogan maailmaan. Tunti sopii ihan kaikille. Pukeudu mieluiten ihonmyötäisiin pitkiin housuihin ja pitkähihaiseen paitaan (vähintään kainalot peittävään t-paitaan) ja jätä riippuvat korut pois.

AirYoga HOT Taso II Ilmajooga Taso II -tunti vie sinut yhä syvemmälle liinan mahdollisuuksiin. Tunnille osallistuminen edellyttää I Tason tunneilla tehtävien liikkeiden hallintaa. Tunti pidetään infrapunan lämmössä. Pukeudu tunnille mieluiten ihonmyötäisiin pitkiin housuihin ja pitkähihaiseen paitaan (vähintään kainalot peittävään t-paitaan) ja jätä riippuvat korut pois.

AirFlow Rangan liikkuvuutta lisääviin ja keskivartaloa vahvistaviin harjoituksiin keskittyvä AirFlow on lempeä ja kaikille soveltuva kehonhuoltotunti liinaa hyödyntäen. Pukeudu tunnille mieluiten pitkähihaiseen paitaan (vähintään kainalot peittävään t-paitaan) ja jätä riippuvat korut pois.

Pilates HOT Pilatesmenetelmä on kehonhallintamenetelmä, jossa keskitytään harjoittamaan kehon keskivartalon lihaksia; selkä- ja vatsalihaksia. Pilatesharjoittelussa huomio kiinnitetään selän luonnolliseen asentoon, oikeaan hengitystekniikkaan sekä kehon keskeltä ulospäin suuntautuvaan liikkeen hallintaan. Liikkeiden vaikutusta tehostetaan lämmön avulla.

Venyttely HOT Lempeä venyttelytunti, jonka aikana läpikäydään kehon isoimmat lihasryhmät infrapunan lämmössä. Sopii harjoittelusta palautumiseen tai kehonhuoltotuntina oman harjoituksenaan.

Breathe n´ Relax HOT Hektisen arjen keskellä rentoutumishetket voivat olla harvassa tai aikaa sille ei ehkä osata ottaa. Tällä tunnilla annetaan kehon ja mielen levätä. Lyhyt mielikuvarentoutus tai hengitysharjoitus tunnin alussa auttaa unohtamaan tehtävälistat ja velvollisuudet, lopputunniksi on vaikka lupa nukahtaa.

BodyBow Stretch BodyBow® -Stretch-on intensiivinen venyttelytunti, jossa venytellään kehon suuret liharyhmät  tehokkailla venytysliikkeillä BodyBow -kaarilautaa hyväksikäyttäen. Venytysliikkeiden avulla keskitytään palauttamaan kireät lihakset lepotilaan, lisäämään nivelten liikkuvuutta ja lihasten aineenvaihduntaa. Tunti sopii kaikille, myös liikuntaharrastusta aloitteleville ensimmäiseksi lajiksi.

Actilife -tunnit

Actilife -tunnit

BootyExpress 45´ Supertehokas reisi-pakara -treenitunti, jossa reidet ja pakarat saavat uuden muodon. Ohjattu treenitunti ryhmäliikuntasalissa.

Muokkaus Tehokas muokkaustunti koko keholle! Tunti koostuu askeltaen tehtävästä alkulämmittelystä, jonka jälkeen treenataan koko keho tehokkaasti läpi käyttäen kuminauhaa ja omaa kehonpainoa. Takuuvarma sykkeennostattaja!

BodyBow Barre -voima  BodyBow Barre -voima on ainutlaatuinen koko kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta kehittävä tunti, jossa hyödynnetään monipuolisesti BodyBow -kaarilautoja ja puolapuita. Tunti sopii kaikille.

Zumba® Kuumat latino- ja afrorytmit kaikuvat ja lanne alkaa keinua luonnostaan: Zumba® -tunnilla pääset tanssimaan salsaa, reggaetonia, afroa, flamencoa ja hip hoppia helpoilla ja innostavilla liikkeillä. Tunnilla tanssitaan vuoroin nopeaan ja hitaaseen tempoon.  Zumba® -tunnilla koet liikunnan iloa parhaimmillaan! Kyllästymään ei pääse, sillä jokainen tunti on ainutlaatuinen. Tavoitteena on, että jokainen poistuu Zumba® -tunnilta hikisenä hymy huulilla ja hyvällä tuulella.

Functional Training Toiminnallinen harjoittelu kuormittaa useaa eri lihasryhmää ja fyysistä ominaisuutta yhtä aikaa. Lihaskunnon lisäksi harjoittelu kehittää tasapainoa, kehonhallintaa, koordinaatiota ja liikkuvuutta. Kun useat lihasryhmät ovat yhtäaikaisesti töissä, treeni kuluttaa paljon energiaa, ja myös syke nousee.

TestYourLimits! Haasta kehosi todelliseen treeniin PT -ohjaajan valvovan silmän alla! Tiukka treenitunti paljon treenanneille. Tunnilla käydään koko vartalo läpi, vähemmän toistoja ja enemmän painoja. Kuntosalitreenin ja ryhmäliikuntatunnin yhdistelmä. Suosittelemme lämmittelyä ennen tunnille tuloa.

LAVIS-lavatanssijumppa  on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä.

Spinn -sisäpyöräily

SPINN -SISÄPYÖRÄILY

Spinn 30´ Easy  Tunti on sisäänajo sisäpyöräilyn kiehtovaan ja energiseen maailmaan. Helpolla alkeistunnilla opit oikean ajotekniikan ja sisäpyöräilyn nautinnollisen tunnelman. Tule mukaan helpolle perustunnille ja laita pyörät pyörimään!

SpinnI  I -tason tunti on 45 minuutin helppo ja tehokas peruskestävyystunti. Tunnin aikana käydään huolellisesti läpi pyörän säädöt ja erilaiset polkemistekniikat. Tunti koostuu pitkästä lämmittelypyöräilyjaksosta, loivista nousuista ja alamäistä. Tunti sopii hyvin tehokkaaseen rasvanpolttoon ja reisien ja pakaroiden kiinteyttämiseen.

SpinnII II -tason tunti on energinen vauhtikestävyystunti, jossa tasamaa saa seurakseen kiihkeitä alamäkiä ja jyrkkiä, reisiä ja pakaroita tehokkaasti polttelevia ylämäkiä ja pitkiä nousuja. Tunti sopii kaikille tehokkaista sisäpyöräilytunneista pitäville.

SpinnI Polar Cardio Sykeohjattu peruskestävyystason sisäpyöräilytunti, jossa käytetään Polarin sykevöitä ja -lähettimiä. Sykeohjauksen avulla jokainen harjoittelija saa samanlaisen treenin, sillä tunti on rakennettu sykealueita hyödyntäen. Sykeohjauksen avulla saat harjoittelusta entistä enemmän irti!

SpinnII Polar Cardio  Sykeohjattu vauhtikestävyystason sisäpyöräilytunti, jossa käytetään Polarin sykevöitä ja -lähettimiä. Sykeohjauksen avulla jokainen harjoittelija saa samanlaisen treenin, sillä tunti on rakennettu sykealueita hyödyntäen. Sykeohjauksen avulla saat harjoittelusta entistä enemmän irti! II -tason tunnilla suurin osa työskentelyajasta pysytään nopeuskestävyysalueella.

AamuSpinn  Tunti on yhdistelmä I ja II -tason tunteja: tunti alkaa sopivan rauhallisesti ja tehoja lisätään loppua kohden unihiekkojen varistua silmistä.

 Spinn-sali

 

 

 

 

Sulje ×

Facebook instagram FI SE