Actilife logo

Gruppträning

40 olika gruppträningsklasser rörelseglädje!

Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda det bredaste urvalet av gruppträningspass i Karleby. Våra instruktörer är yrkeskunniga, erfarna och inspirerande. Varje vecka erbjuds ett stort antal effektiva, roliga, mångsidiga och trygga gruppträningsklasser. Vi lovar att du hittar något som passar Dig!

Ledda klasser lämpar sig för alla typer av motionärer – från nybörjare till rutinerade idrottare. Gruppträning ger dig även möjlighet att pröva på olika former av träning.

I vårt utbud hittar du allt från lugna, återhämtande klasser till högintensiva cardio klasser och mycket däremellan.

Les Mills

Les Mills BODYPUMP™  är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. BODYPUMP® är ett enkelt och effektivt pass vilket ger dig märkbara resultat.

Les Mills BODYCOMBAT™  ett pass med kraft och energi där du kan släppa loss fightern i dig. Drivande och energisk musik i kombination med rörelser inspirerade från en mängd kampsporter ger dig den kick du behöver för att ta dig an din fantasimotståndare genom tio ronder.

Les Mills CORE™ CXWORX® är ett enkelt och effektivt pass för att få en vältränad  mag- och ryggmuskulatur. Genom dynamisk träning för mage, säte och rygg kommer detta pass få dig att känna dig starkare och mer välmående.

Les Mills TONE™  är ett komplett program för hela kroppen där du får en optimal mix av de tre delarna kondition, styrka och bål under ett och samma pass. Under träningen använder du dig av gummiband och din egen kroppsvikt som motstånd vilket gör Tone® till en träningsform som är lätt att anpassa efter din fysiska förmåga.

Les Mills BARRE™ Les Mills Barre är klassisk balett träning i modern tappning. Passet är 30 minuter och utformat för att stärka bålmusklarturen, benen , balansen och koordinationen. I en del rörelser används små tilläggsvikter. Ingen förhandskunskap behövs och klassen rekommenderas att göras strumpfota eller i tossor.

Les Mills BODYBALANCE™ 
är en perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. BODYBALANCE® passar alla oavsett träningsbakgrund.

Body&Mind -klasser

Följande klasser hjälper dig att ta hand om både kropp och knopp.

Yin -jooga  är en avlsappnande och lugn yogaträning där fokus ligger i långa djupa stretchande rörelser. Denna klass passar alla. 

Yoga  är en lugn Hatha&Vinyasa – yogaträning där de långa stretchande rörelserna kombineras med dynamiska rotationer och öppnande rörelser.

Venyttely Djupstretch är den ultimata mobiliserade klassen för dina muskler. Passar alla som vill öka rörligheten och det egna välmåendet.

Pilates Pilates ökar kroppskännedomen och stärker de så kallade hållningsmusklerna.  Under Pilates klassen uppmärksammas ryggens linjer, andningsteknik och långsamma kontrollerade rörelser.

Actilife klasser

Enkelt och effektivt

BootyExpress 45´ Muskelträningstimme i grupp med fokus på mage-rumpa-lår. Passar såväl nybörjare som aktiva motionärer.

Muokkaus En effektiv muskelträningstimme för hela kroppen! Klassen byggs upp av enkla stegserier som uppvärmning och följs av muskelövningar med egen kroppsvikt och rörelser med gummiband. 

LatinDanceParty  Dansar vi latino och afrorytmer, tyrvis i olika tempon. I denna klassen får du dansa salsa, reggaeton, afro, flamenco och hipp hopp.  Rolig, lätt klass som passar alla!

StepMuokkaus En step bräda, inspirerande musik, härliga stegserier och ett bra flås. Timmen byggs upp från enkla stegserier med möjlighet att öka intensiteten tex med hopp och stora armrörelser. En intervallträning med muskelträning som avslut. Genom att tex variera brädans höjd samt utnyttja olika intensitetsnivåer, justerar du enkelt träningen till den nivå som passar dig. ”Steppa” dig svettig och glad.

PowerCircuit 45´ är en effektiv & medryckande muskeluthållighetsklass. Rörelserna görs på tid och du kan själv välja din intensitet. Som träningsredskap används BodyBow® bågen och viktplattor som tilläggsvikt. Träning som passar alla.

Spinning inomhuscykling

SpinnI är ett 45 minuters cyklingspass för grunduthålligheten. Timmen inleds med  genomgång av cykelns inställningar och tramptekniker. Timmen byggs upp av en lång uppvärmningsdel, milda stigningar och lätta nedförsbackar. Öka fettförbränningen och utmana lår- & sätesmusklerna.

SpinnII II -är timmen som tar dig till nästa nivå och utmanar fartuthålligheten. Här cyklar vi vidare i brantare stigningar och snabba nedförsbackar. Kom med och utmana!

SpinnI Polar Club Grunduthållighetsklass där vi cyklar enligt pulsnivåer och använder oss av ett Polar pulssystem. Klassen byggs upp enligt pulsnivåer och du kan själv följa din puls under hela timmen. Ett nytt och effektivt sätt att få mer ut av din träning. Gör ett eget Flow -konto på PolarFlow innan timmen börjar.

SpinnII Polar Club  Fartuthållighetsklass där vi cyklar enligt pulsnivåer och använder oss av ett Polar pulssystem. Klassen byggs upp enligt pulsnivåer och du kan själv följa din puls under hela timmen. Ett nytt och effektivt sätt att få mer ut av din träning. Gör ett eget Flow -konto på PolarFlow innan timmen börjar.