Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

TERVE ÄIJÄ! -tapahtuma Kallentorilla tiistaina 17.4.2018

Tiistaina 17.4.2018 huolehdimme äijien hyvinvoinnista Kauppakeskus Kallentorilla. Hauskaa ohjelmaa, hyvinvointialan yritykset esittäytyvät, oopperalaulaja ja Actilife Medical Fitness Centerin sali-isäntä Hannu Ilmolahti kertoo elämäntapamuutoksestaan ja lopuksi pistetään tanssiksi. Musiikista vastaa Hannu ja Äijät.

Tapahtumassa järjestetään myös BINGO, jossa mukana monia arvokkaita palkintoja. Tapahtumassa mukana Kuntokeskus Actilife, Medirex, Aivoliitto, Kallentorin Apteekki, Kokkolan Kauppatorin Apteekki, Senioreiden terveyspiste Daalia, SILTA -yhteisöklubi ja Kokkolan kaupunki: Liikuntapalvelut.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Actilife / 2.4.2018

Aikaisemmat uutiset

Liity NYT ja treenaa heinäkuun loppuun KYMPILLÄ!

29.6.2018 | Lue lisää
Kun liityt energiseen Actilifen joukkoon nyt, saat loppukuun treenit VAIN avainkulkukortin hinnalla! Mitä aiemmin liityt, sen enemmän säästät!

Touhutalon ja Actilifen YHTEISJÄSENYYS - saatavilla nyt!

28.6.2018 | Lue lisää
UUTUUS! Nyt vanhempi treenaa Actilifella ja lapsi touhuaa rajattomasti Touhutalossa yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla! Lue lisää:

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

3.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat jumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla kolmena aamuna viikossa: ti, ke ja to! Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

10.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

Actilife on myös keskustassa!

28.2.2011 | Lue lisää
Osoitteessa Pitkänsillankatu 12 sijaitsee kaunis ja moderni kuntokeskus ActilifeLady. Aikuisten Actilife sijaitsee Kallentorin Kauppakeskuksessa.

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

27.2.2011 | Lue lisää
Ei ihme, että SmartZone harjoittelu on nostanut suosiotaan, onhan se äärettömän tehokas, helppo aloittelijalle, innostava kokeneelle harjoittelijalle ja mikä mukavinta, se vie vain 30min!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE