Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Liity nyt / Bli medlem nu

 *

 *

 *

 *

 *

 *

Alle 18 -vuotiaalta tarvitaan huoltajan suostumus.
För personer under 18 år krävs vårdnadshavarens underskrift.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. ( * )
Obligatoriska fält är markerade med en asterisk. ( * )

SUPERLAUANTAI ja avoimet ovet Heinolankaaressa la 18.1.2020

SUPERLAUANTAINA ovet avoinna klo 9.30-14.00!

Klo 10.00 avataan katutason uusi, upea toiminnallinen sali virallisesti. Päivän ryhmäliikuntatunneille on vapaa pääsy koko päivän, samoin kuntosalille. Ohjaaja on paikalla toiminnallisessa salissa koko päivän. Päivässä on mukana Lenz -edustaja sekä Ravintola Kaarle! Arvonnassa huikeita palkintoja sekä päivän tarjous: liittyminen veloituksetta, säästä 50 €!

Laajennuksen myötä kuntosalimme treenitila kasvaa 300m2! Toiminnallisen salin avaamisen myötä Heinolankaaressa on yhteensä 8 paikkaa vapaalla tangolla tehtävää penkki-, kyykky- ja mave -harjoittelua varten sekä erillinen penkkipunnerruspaikka yläkerrassa. Toiminnallisen salin varusteisiin kuuluu mm. kisakahvakuulat, hyppyboksit, voimaköydet, työntö-/vetokelkka sekä ns. voimamiestanko tai tukki, eli log bar!

Tervetuloa tutustumaan!

Actilife / 10.1.2020

Aikaisemmat uutiset

Liity nyt, ja treenaat koko heinäkuun vain KYMPILLÄ!

1.7.2020 | Lue lisää
Kun liityt Actilifen energiseen joukkoon nyt, maksat heinäkuun treeneistä vain kulkuavaimen hinnan. Mitä aiemmin liityt, sitä enemmän säästät!

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

3.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat aamujumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla. Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

10.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

27.2.2011 | Lue lisää
Ei ihme, että SmartZone harjoittelu on nostanut suosiotaan, onhan se äärettömän tehokas, helppo aloittelijalle, innostava kokeneelle harjoittelijalle ja mikä mukavinta, se vie vain 30min!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE