Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Liity nyt / Bli medlem nu

 *

 *

 *

 *

 *

 *

Alle 18 -vuotiaalta tarvitaan huoltajan suostumus.
För personer under 18 år krävs vårdnadshavarens underskrift.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. ( * )
Obligatoriska fält är markerade med en asterisk. ( * )

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

SmartZone on 12 HUR laitteen kierrossa tehtävä kuntosaliharjoittelu.  Se on harjoittelumuoto, joka on helppo toteuttaa ja saat sillä tuloksia.  

HUR kuntosalilaitteet edustavat alansa kehittyneintä teknologiaa tänä päivänä. Laitteet ovat kehitetty yhteistyössä eri yliopistojen sekä fysiologian johtavien asiantuntijoiden kanssa.

HUR laitteiden sydän on Luonnollisessa Voimansiirrossa, se paineilmaan perustuva vastusmenetelmä, jossa lihas \"joutuu\" tekemään työtä sekä työ että palautusvaiheessa, tehden harjoittelusta tehokasta!

SmartZonessa on 9-12 Hur kuntosalilaitetta, jotka käydään yhdellä harjoituskerralla läpi. Tämä on kokovartalon kiertoharjoittelu, joka vie Sinulta vain 30 minuuttia. Jokaisessa laitteessa on selkeät näytöt sekä opasteet, jotka helpottavat ensikertalaisenkin aloittamista. Heinolankaaren salilla 12 laitteen SmartZone. Kallentorilta Actilife Medical Fitness Centerissä on 10 ja Actilife Ladyssä 9 laitteen SmartZone. 

Miten voin kokeilla SmartZone harjoittelua?
Tule Actilifelle. Saat ensimmäisen kerran kokeilla ihan veloituksetta. Henkilökunta opastaa sinua laitteiden käytössä ja saat oman kertaluontoisen ohjelman kokeiltavaksi. Tule kokeilemaan!

Olet lämpimästi tervetullut. Actilife on iloa, energiaa ja hyvää oloa!

Actilife / 27.2.2011

Aikaisemmat uutiset

Opiskelijoiden huippuedulliset kesäjäsenyydet on nyt saatavilla!

16.4.2019 | Lue lisää
Älä jätä kesätreenejä Suomen arvaamattoman kesäsään varaan, vaan varmista miellyttävät treeniolosuhteet koko kesäksi! Edulliset kesätreenit alkaen 29,75€/kk. Lue lisää:

Lisäpotkua kesän treeneihin Personal Trainerin avulla!

2.4.2019 | Lue lisää
Kun ostat huhti-toukokuun aikana PT90 tai PT180 -paketin, saat ilmaista treeniaikaa! Katso lisää:

Touhutalon ja Actilifen YHTEISJÄSENYYS - saatavilla nyt!

28.6.2018 | Lue lisää
UUTUUS! Nyt vanhempi treenaa Actilifella ja lapsi touhuaa rajattomasti Touhutalossa yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla! Lue lisää:

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

3.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat jumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla kolmena aamuna viikossa: ti, ke ja to! Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

10.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE