Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Liity nyt / Bli medlem nu

 *

 *

 *

 *

 *

 *

Alle 18 -vuotiaalta tarvitaan huoltajan suostumus.
För personer under 18 år krävs vårdnadshavarens underskrift.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. ( * )
Obligatoriska fält är markerade med en asterisk. ( * )

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

SmartZone on 9-12 HUR -laitteen kiertoharjoittelualue.  Se on harjoittelumuoto, joka on helppo toteuttaa ja tuottaa tulosta! 

HUR -kuntosalilaitteet edustavat alansa kehittyneintä teknologiaa tänä päivänä. Laitteet ovat kehitetty yhteistyössä eri yliopistojen sekä fysiologian johtavien asiantuntijoiden kanssa.

HUR -laitteiden sydän on Luonnollisessa Voimansiirrossa, se paineilmaan perustuva vastusmenetelmä, jossa lihas \"joutuu\" tekemään työtä sekä työ- että palautusvaiheessa, tehden harjoittelusta tehokasta!

SmartZonessa on 9-12 HUR -kuntosalilaitetta, jotka käydään yhdellä harjoituskerralla läpi. Kyse on koko kehoa kuormittavasta kiertoharjoittelusta, joka vie Sinulta vain 30 minuuttia. Jokaisessa laitteessa on selkeät näytöt sekä opasteet, jotka helpottavat ensikertalaisenkin aloittamista. Heinolankaaren salilla on 12 laitteen SmartZone. Kallentorilla Actilife Medical Fitness Centerissä on 10 ja Actilife Ladyssä 9 laitteen SmartZone. Myös Actilife Koivuhaassa on 9 laitetta.

Miten voin kokeilla SmartZone harjoittelua?
Tule Actilifelle. Ensimmäinen tutustumiskerta on täysin veloitukseton. Henkilökunta opastaa sinua laitteiden käytössä ja saat älykortille ladattavan harjoitusohjelman kokeiltavaksi. Näet itse, kuinka helppoa harjoittelu on! Iloa, energiaa ja hyvää oloa! Olet lämpimästi tervetullut!Actilife / 27.2.2011

Aikaisemmat uutiset

Vastaanotto avataan ja ryhmäliikuntatunnit käynnistyvät!

25.5.2020 | Lue lisää
Hallituksen purkaessa kokoontumisrajoituksia pandemiatilanteen rauhoittumisen myötä, myös me Actilifella laajennamme palveluita hiljalleen. Heinolankaaren vastaanotto palvelee 1.6.2020 alkaen lähes normaalein aukioloajoin ja ryhmäliikuntatunnit käynnistyvät. Lue lisää tästä!

PT -etävalmennuksella kesäkuntoon!

30.3.2020 | Lue lisää
Vapaa-ajan lisääntyminen antaa monille entistä paremman mahdollisuuden panostaa omaan hyvinvointiin ja terveyteen. Fyysinen aktiivisuus paitsi edistää terveyttä, myös kohottaa mielialaa! Anna Personal Trainereidemme auttaa sinut kohti energisempää elämää!

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

3.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat aamujumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla. Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

10.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE