Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Senioreiden viikko 12.-16.3.2018

(Klikkaa kuva suuremmaksi)

Senioreiden viikolla 12.-16.3. kaikki seniorit treenaavat aamupäivisin veloituksetta Actilife Medical Fitness Centerillä. Kattavassa ohjelmassa kuntosalin lisäksi monta erilaista jumppaa ja muuta mukavaa ohjelmaa. Ilmoituksesta poiketen tiistain TERVE ÄIJÄ! -tapahtuma on siirtynyt myöhäisempään ajankohtaan. Sen sijaan kuullaan sali-isäntä Hannu Ilmolahden tarina hänen elämäntapamuutoksestaan, jonka myötä kiloja karisi rutkasti ja liikunta avasi uusia mahdollisuuksia. Päivän päätteeksi bingo!

Salilla on joka päivä ohjaaja opastamassa laitteiden käytössä ja vastaamassa mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Arvomme myös viikon aikana mahtavia palkintoja!

Tervetuloa mukaan!

Actilife / 5.3.2018

Aikaisemmat uutiset

Actilife täyttää 15 vuotta!

13.3.2018 | Lue lisää
SYNTTÄRIHULINAT 19.-25.3.2018! Actilife on liikuttanut kokkolalaisia ilolla ja energialla jo 15 vuoden ajan. Haluamme jakaa hyvää oloa tästäkin eteenpäin! Lue lisää synttäriviikosta täältä:

Personal Trainerin avulla tavoitteisiin!

1.3.2018 | Lue lisää
Oli tavoitteenasi sitten parempi kestävyyskunto, suurempi lihasmassa, painonpudotus tai kokonaisvaltainen hyvinvointi auttaa Personal Trainerimme Sinut kohti tavoitteitasi! PT -palvelut ja kuukausijäsenyys on nyt yhdistetty, lue lisää täältä:

Koe virkistävä ja voimaannuttava lepohetki hektisen arjen keskellä

10.1.2018 | Lue lisää
Yksi kevätkauden uutuuksista Actilifella on Breathe n´ Relax HOT. Kiireisen arjen lomassa rentoutumishetket voivat olla harvassa, tai sille ei ehkä osata ottaa aikaa. Tällä tunnilla annetaan kehon ja mielen levätä ja on lupa vaikka nukahtaa. Infranpunan lämpö viimeistelee tämän lempeän kokemuksen. Piipahda hengähtämään lounastauolla, ja lopputyöpäivä sujuu energisesti! Lue lisää!

Happy Hour perjantaisin klo 13-15

1.11.2017 | Lue lisää
Opiskelijoiden ja työttömien Happy Hour on täällä! Katso lisää:

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

4.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat jumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla kolmena aamuna viikossa: ti, ke ja to! Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

11.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

Actilife on myös keskustassa!

1.3.2011 | Lue lisää
Osoitteessa Pitkänsillankatu 12 sijaitsee kaunis ja moderni kuntokeskus ActilifeLady. Aikuisten Actilife sijaitsee Kallentorin Kauppakeskuksessa.

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

28.2.2011 | Lue lisää
Ei ihme, että SmartZone harjoittelu on nostanut suosiotaan, onhan se äärettömän tehokas, helppo aloittelijalle, innostava kokeneelle harjoittelijalle ja mikä mukavinta, se vie vain 30min!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE