Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Senioreiden viikko 12.-16.3.2018

(Klikkaa kuva suuremmaksi)

Senioreiden viikolla 12.-16.3. kaikki seniorit treenaavat aamupäivisin veloituksetta Actilife Medical Fitness Centerillä. Kattavassa ohjelmassa kuntosalin lisäksi monta erilaista jumppaa ja muuta mukavaa ohjelmaa. Ilmoituksesta poiketen tiistain TERVE ÄIJÄ! -tapahtuma on siirtynyt myöhäisempään ajankohtaan. Sen sijaan kuullaan sali-isäntä Hannu Ilmolahden tarina hänen elämäntapamuutoksestaan, jonka myötä kiloja karisi rutkasti ja liikunta avasi uusia mahdollisuuksia. Päivän päätteeksi bingo!

Salilla on joka päivä ohjaaja opastamassa laitteiden käytössä ja vastaamassa mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Arvomme myös viikon aikana mahtavia palkintoja!

Tervetuloa mukaan!

Actilife / 5.3.2018

Aikaisemmat uutiset

Kaipaatko uutta potkua treeneihin? Ota avuksi Personal Trainer!

4.5.2018 | Lue lisää
Onko motivaatio hukassa? Tarvitsetko apua tavoitteen saavuttamiseen? Touko-kesäkuussa Personal Trainer -jakson lunastaville kaupan päälle veloituksetonta treeniaikaa. Lue lisää:

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

4.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat jumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla kolmena aamuna viikossa: ti, ke ja to! Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

11.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

Actilife on myös keskustassa!

1.3.2011 | Lue lisää
Osoitteessa Pitkänsillankatu 12 sijaitsee kaunis ja moderni kuntokeskus ActilifeLady. Aikuisten Actilife sijaitsee Kallentorin Kauppakeskuksessa.

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

28.2.2011 | Lue lisää
Ei ihme, että SmartZone harjoittelu on nostanut suosiotaan, onhan se äärettömän tehokas, helppo aloittelijalle, innostava kokeneelle harjoittelijalle ja mikä mukavinta, se vie vain 30min!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE