Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Senioreiden viikko 12.-16.3.2018

(Klikkaa kuva suuremmaksi)

Senioreiden viikolla 12.-16.3. kaikki seniorit treenaavat aamupäivisin veloituksetta Actilife Medical Fitness Centerillä. Kattavassa ohjelmassa kuntosalin lisäksi monta erilaista jumppaa ja muuta mukavaa ohjelmaa. Ilmoituksesta poiketen tiistain TERVE ÄIJÄ! -tapahtuma on siirtynyt myöhäisempään ajankohtaan. Sen sijaan kuullaan sali-isäntä Hannu Ilmolahden tarina hänen elämäntapamuutoksestaan, jonka myötä kiloja karisi rutkasti ja liikunta avasi uusia mahdollisuuksia. Päivän päätteeksi bingo!

Salilla on joka päivä ohjaaja opastamassa laitteiden käytössä ja vastaamassa mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Arvomme myös viikon aikana mahtavia palkintoja!

Tervetuloa mukaan!

Actilife / 4.3.2018

Aikaisemmat uutiset

Lauantaina 22.9.2018 jumpataan Actilifen perinteinen SUPERLAUANTAI

17.9.2018 | Lue lisää
Les Mills Premiere -päivänä esittelemme Actilife Heinolankaaressa uudet Les Mills -ohjelmat ja ovet ovat avoinna kaikille klo 9.00-14.00. Kaveria kainaloon ja suunta Heinolankaareen!

Touhutalon ja Actilifen YHTEISJÄSENYYS - saatavilla nyt!

28.6.2018 | Lue lisää
UUTUUS! Nyt vanhempi treenaa Actilifella ja lapsi touhuaa rajattomasti Touhutalossa yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla! Lue lisää:

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

3.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat jumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla kolmena aamuna viikossa: ti, ke ja to! Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

10.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

27.2.2011 | Lue lisää
Ei ihme, että SmartZone harjoittelu on nostanut suosiotaan, onhan se äärettömän tehokas, helppo aloittelijalle, innostava kokeneelle harjoittelijalle ja mikä mukavinta, se vie vain 30min!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE