Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Liity nyt / Bli medlem nu

 *

 *

 *

 *

 *

 *

Alle 18 -vuotiaalta tarvitaan huoltajan suostumus.
För personer under 18 år krävs vårdnadshavarens underskrift.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. ( * )
Obligatoriska fält är markerade med en asterisk. ( * )

RYHMÄLIIKUNTATUNNIT PERUTTU 13.4.2020 SAAKKA

ARVOISAT ASIAKKAAMME

Viranomaisten päätöksen mukaisesti olemme valitettavasti joutuneet perumaan KAIKKI RYHMÄLIIKUNTATUNNIT ja lapsiparkit 13.4.2020 saakka. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi ja terveys on prioriteettimme. Näin omalta osaltamme voimme vaikuttaa tähän epidemiaan ainakin hidastavasti. Salit pysyvät auki ja kulku avainkortilla onnistuu tavalliseen tapaan.
 
Olemme perustaneet Facebookiin suljetun ryhmän Actilifen jäsenet, johon voit pyytää liittymistä. Tulemme jakamaan treenivinkkejä ja -ohjeita, reseptejä sekä live -streemattuja treenejä jäsenillemme tänä haastavana aikana.

Yksilöohjaukset toteutetaan sovitusti. Jos olet yhtään epävarma omasta terveydentilastasi, peruthan matalalla kynnyksellä sovitun ohjausaikasi!

Vaihtoehtona ryhmäliikuntatunneille saat jäsenenä käyttöösi seuraavan 2kk ajaksi Les Mills -ryhmäliikuntakonseptin virtuaalitunteja. Linkki valikoimaan on lähetetty s-postitse perjantaina 13.3.2020. Jos et sasnut linkkiä, otathan yhteyden vastaanottoomme info@actilife.fi.

Jos olet kokenut pieniäkään flunssan oireita viimeisten päivien aikana, pyydämme varotoimenpiteenä välttämään salille tuloa ja mahdollista kontaktia muihin asiakkaisiin.

Kiitos ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä! Pitäkää itsestänne huolta!

Terveisin,
Kuntokeskus Actilifen henkilökunta

Actilife / 14.3.2020

Aikaisemmat uutiset

Vastaanotto avataan ja ryhmäliikuntatunnit käynnistyvät!

25.5.2020 | Lue lisää
Hallituksen purkaessa kokoontumisrajoituksia pandemiatilanteen rauhoittumisen myötä, myös me Actilifella laajennamme palveluita hiljalleen. Heinolankaaren vastaanotto palvelee 1.6.2020 alkaen lähes normaalein aukioloajoin ja ryhmäliikuntatunnit käynnistyvät. Lue lisää tästä!

PT -etävalmennuksella kesäkuntoon!

30.3.2020 | Lue lisää
Vapaa-ajan lisääntyminen antaa monille entistä paremman mahdollisuuden panostaa omaan hyvinvointiin ja terveyteen. Fyysinen aktiivisuus paitsi edistää terveyttä, myös kohottaa mielialaa! Anna Personal Trainereidemme auttaa sinut kohti energisempää elämää!

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

3.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat aamujumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla. Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

10.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

27.2.2011 | Lue lisää
Ei ihme, että SmartZone harjoittelu on nostanut suosiotaan, onhan se äärettömän tehokas, helppo aloittelijalle, innostava kokeneelle harjoittelijalle ja mikä mukavinta, se vie vain 30min!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE