Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Personal Trainerin avulla tavoitteisiin!

(Klikkaa kuva suuremmaksi)

Oli tavoitteenasi sitten parempi kestävyyskunto, suurempi lihasmassa, painonpudotus tai kokonaisvaltainen hyvinvointi auttaa Personal Trainerimme Sinut kohti tavoitteitasi!

PT -palvelut ja kuukausijäsenyys on nyt yhdistetty:
3 kk PT -jäsenyys vain 159 €/kk
6 kk PT -jäsenyys vain 149 €/kk
Tarjous on voimassa 1.3.-31.3.2018.

Liity jo nyt!

Actilife / 1.3.2018

Aikaisemmat uutiset

Actilife täyttää 15 vuotta!

13.3.2018 | Lue lisää
SYNTTÄRIHULINAT 19.-25.3.2018! Actilife on liikuttanut kokkolalaisia ilolla ja energialla jo 15 vuoden ajan. Haluamme jakaa hyvää oloa tästäkin eteenpäin! Lue lisää synttäriviikosta täältä:

Koe virkistävä ja voimaannuttava lepohetki hektisen arjen keskellä

10.1.2018 | Lue lisää
Yksi kevätkauden uutuuksista Actilifella on Breathe n´ Relax HOT. Kiireisen arjen lomassa rentoutumishetket voivat olla harvassa, tai sille ei ehkä osata ottaa aikaa. Tällä tunnilla annetaan kehon ja mielen levätä ja on lupa vaikka nukahtaa. Infranpunan lämpö viimeistelee tämän lempeän kokemuksen. Piipahda hengähtämään lounastauolla, ja lopputyöpäivä sujuu energisesti! Lue lisää!

Happy Hour perjantaisin klo 13-15

1.11.2017 | Lue lisää
Opiskelijoiden ja työttömien Happy Hour on täällä! Katso lisää:

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

4.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat jumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla kolmena aamuna viikossa: ti, ke ja to! Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

11.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

Actilife on myös keskustassa!

1.3.2011 | Lue lisää
Osoitteessa Pitkänsillankatu 12 sijaitsee kaunis ja moderni kuntokeskus ActilifeLady. Aikuisten Actilife sijaitsee Kallentorin Kauppakeskuksessa.

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

28.2.2011 | Lue lisää
Ei ihme, että SmartZone harjoittelu on nostanut suosiotaan, onhan se äärettömän tehokas, helppo aloittelijalle, innostava kokeneelle harjoittelijalle ja mikä mukavinta, se vie vain 30min!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE