Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Koe virkistävä ja voimaannuttava lepohetki hektisen arjen keskellä

Yksi kevätkauden uutuuksista Actilifella on Breathe n´ Relax HOT.

Kiireisen arjen lomassa rentoutumishetket voivat olla harvassa, tai aikaa sille ei ehkä osata ottaa. Tällä tunnilla annetaan kehon ja mielen levätä ja unikin voi tulla. Infranpunan lämpö viimeistelee tämän lempeän kokemuksen. Piipahda hengähtämään lounastauolla, ja lopputyöpäivä sujuu energisesti!

Rentoutumisen taito on tärkeä asia kokonaisvaltaista hyvintointia ajatellen, sillä se vaikuttaa kehoon ja mieleen merkittävästi: ihmisen rentoutuessa stressihormonitasot vähenevät kun mielihyvähormonien eritys taas lisääntyy, ja muisti, keskittyminen sekä vastustuskyky paranevat.

Breathe n´Relax HOT perjantaisin klo 11.45-12.15 Actilife Medical Fitness Centerin lämpösalissa Kallentorilla. Tunnin alussa ohjattu hengitys- ja rentoutusharjoitus auttaa unohtamaan tehtävälistat ja velvollisuudet, lopputunniksi on vaikka lupa nukahtaa. Erillisiä liikuntavaatteita tai kenkiä ei tarvita. Huomioi, että sali on lämmitetty.

Lämpimästi tervetuloa!

Actilife / 10.1.2018

Aikaisemmat uutiset

Siivouspäivä lauantaina 26.5.2018

21.5.2018 | Lue lisää
Siivouspäivän hengessä hintoja pyyhkäistiin isolla kädellä! Lauantaina 26.5. kaikki 10x -kortit VAIN 45 €! Lue lisää:

Kaipaatko uutta potkua treeneihin? Ota avuksi Personal Trainer!

4.5.2018 | Lue lisää
Onko motivaatio hukassa? Tarvitsetko apua tavoitteen saavuttamiseen? Touko-kesäkuussa Personal Trainer -jakson lunastaville kaupan päälle veloituksetonta treeniaikaa. Lue lisää:

Opiskelijoiden kesäjäsenyydet nyt huippuedullisesti

1.4.2018 | Lue lisää
OPISKELIJA! Hanki huippuedullinen kesäjäsenyys 1.6.2018 mennessä valitsemallesi ajalle. 2kk, 3kk tai 4kk - sinä päätät! Lue lisää:

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

4.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat jumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla kolmena aamuna viikossa: ti, ke ja to! Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

11.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

Actilife on myös keskustassa!

1.3.2011 | Lue lisää
Osoitteessa Pitkänsillankatu 12 sijaitsee kaunis ja moderni kuntokeskus ActilifeLady. Aikuisten Actilife sijaitsee Kallentorin Kauppakeskuksessa.

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

28.2.2011 | Lue lisää
Ei ihme, että SmartZone harjoittelu on nostanut suosiotaan, onhan se äärettömän tehokas, helppo aloittelijalle, innostava kokeneelle harjoittelijalle ja mikä mukavinta, se vie vain 30min!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE