Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Liity nyt / Bli medlem nu

 *

 *

 *

 *

 *

 *

Alle 18 -vuotiaalta tarvitaan huoltajan suostumus.
För personer under 18 år krävs vårdnadshavarens underskrift.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. ( * )
Obligatoriska fält är markerade med en asterisk. ( * )

Koe virkistävä ja voimaannuttava lepohetki hektisen arjen keskellä

Yksi kevätkauden uutuuksista Actilifella on Breathe n´ Relax HOT.

Kiireisen arjen lomassa rentoutumishetket voivat olla harvassa, tai aikaa sille ei ehkä osata ottaa. Tällä tunnilla annetaan kehon ja mielen levätä ja unikin voi tulla. Infranpunan lämpö viimeistelee tämän lempeän kokemuksen. Piipahda hengähtämään lounastauolla, ja lopputyöpäivä sujuu energisesti!

Rentoutumisen taito on tärkeä asia kokonaisvaltaista hyvintointia ajatellen, sillä se vaikuttaa kehoon ja mieleen merkittävästi: ihmisen rentoutuessa stressihormonitasot vähenevät kun mielihyvähormonien eritys taas lisääntyy, ja muisti, keskittyminen sekä vastustuskyky paranevat.

Breathe n´Relax HOT perjantaisin klo 11.45-12.15 Actilife Medical Fitness Centerin lämpösalissa Kallentorilla. Tunnin alussa ohjattu hengitys- ja rentoutusharjoitus auttaa unohtamaan tehtävälistat ja velvollisuudet, lopputunniksi on vaikka lupa nukahtaa. Erillisiä liikuntavaatteita tai kenkiä ei tarvita. Huomioi, että sali on lämmitetty.

Lämpimästi tervetuloa!

Actilife / 9.1.2018

Aikaisemmat uutiset

Ilmajoogan peruskurssi on täällä taas!

22.1.2019 | Lue lisää
Suursuosion saavuttanut ilmajoogan peruskurssi alkaa 23.2.2019. Paikkoja rajoitettu määrä, varaa omasi jo tänään!

Touhutalon ja Actilifen YHTEISJÄSENYYS - saatavilla nyt!

28.6.2018 | Lue lisää
UUTUUS! Nyt vanhempi treenaa Actilifella ja lapsi touhuaa rajattomasti Touhutalossa yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla! Lue lisää:

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

3.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat jumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla kolmena aamuna viikossa: ti, ke ja to! Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

10.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

27.2.2011 | Lue lisää
Ei ihme, että SmartZone harjoittelu on nostanut suosiotaan, onhan se äärettömän tehokas, helppo aloittelijalle, innostava kokeneelle harjoittelijalle ja mikä mukavinta, se vie vain 30min!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE