Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Koe virkistävä ja voimaannuttava lepohetki hektisen arjen keskellä

Yksi kevätkauden uutuuksista Actilifella on Breathe n´ Relax HOT.

Kiireisen arjen lomassa rentoutumishetket voivat olla harvassa, tai aikaa sille ei ehkä osata ottaa. Tällä tunnilla annetaan kehon ja mielen levätä ja unikin voi tulla. Infranpunan lämpö viimeistelee tämän lempeän kokemuksen. Piipahda hengähtämään lounastauolla, ja lopputyöpäivä sujuu energisesti!

Rentoutumisen taito on tärkeä asia kokonaisvaltaista hyvintointia ajatellen, sillä se vaikuttaa kehoon ja mieleen merkittävästi: ihmisen rentoutuessa stressihormonitasot vähenevät kun mielihyvähormonien eritys taas lisääntyy, ja muisti, keskittyminen sekä vastustuskyky paranevat.

Breathe n´Relax HOT perjantaisin klo 11.45-12.15 Actilife Medical Fitness Centerin lämpösalissa Kallentorilla. Tunnin alussa ohjattu hengitys- ja rentoutusharjoitus auttaa unohtamaan tehtävälistat ja velvollisuudet, lopputunniksi on vaikka lupa nukahtaa. Erillisiä liikuntavaatteita tai kenkiä ei tarvita. Huomioi, että sali on lämmitetty.

Lämpimästi tervetuloa!

Actilife / 10.1.2018

Aikaisemmat uutiset

JUMPPAHAASTE 2018

9.2.2018 | Lue lisää
Haasta itsesi ja kuntosi osallistumalla Actilifen jumppahaasteeseen! Kaikkien haasteen suorittaneiden kesken arvotaan mahtava pääpalkinto! Lue lisää:

Happy Hour perjantaisin klo 13-15

1.11.2017 | Lue lisää
Opiskelijoiden ja työttömien Happy Hour on täällä! Katso lisää:

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

4.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat jumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla kolmena aamuna viikossa: ti, ke ja to! Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

11.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

Actilife on myös keskustassa!

1.3.2011 | Lue lisää
Osoitteessa Pitkänsillankatu 12 sijaitsee kaunis ja moderni kuntokeskus ActilifeLady. Aikuisten Actilife sijaitsee Kallentorin Kauppakeskuksessa.

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

28.2.2011 | Lue lisää
Ei ihme, että SmartZone harjoittelu on nostanut suosiotaan, onhan se äärettömän tehokas, helppo aloittelijalle, innostava kokeneelle harjoittelijalle ja mikä mukavinta, se vie vain 30min!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE