Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

JUMPPAHAASTE 2018

(Klikkaa kuva isommaksi)

Haasta itsesi ja kuntosi osallistumalla Actilifen jumppahaasteeseen! Jumppahaaste kestää kaksi viikkoa, jonka aikana haaste tulee suorittaa. Jäsenet saavat lahjoittaa yhdelle ystävälleen veloituksettoman kahden viikon treenipassin haasteen ajaksi.

Jaoimme jumpat kolmeen eri kategoriaan, joista jokaisesta tulee käydä vähintään kolmella jumpalla haasteen suorittamiseksi.

Kaikkien haasteen suorittaneiden kesken arvotaan mahtava pääpalkinto!

Nouda jumppahaaste -passisi vastaanotostamme maanantaista 12.2. alkaen.

Actilife / 8.2.2018

Aikaisemmat uutiset

Hei hei helteet, tervetuloa energinen syksy!

10.8.2018 | Lue lisää
Actilifen syyskauden alkajaisiksi vietämme SUPERVIIKKOA 27.8.-2.9.2018. Tutustu moderneihin kuntosaleihimme sekä kaupungin laajimpaan ryhmäliikuntaan täysin VELOITUKSETTA! Nouda ilmainen viikkopassi vastaanotostamme.

Touhutalon ja Actilifen YHTEISJÄSENYYS - saatavilla nyt!

28.6.2018 | Lue lisää
UUTUUS! Nyt vanhempi treenaa Actilifella ja lapsi touhuaa rajattomasti Touhutalossa yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla! Lue lisää:

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

3.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat jumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla kolmena aamuna viikossa: ti, ke ja to! Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

10.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

Actilife on myös keskustassa!

28.2.2011 | Lue lisää
Osoitteessa Pitkänsillankatu 12 sijaitsee kaunis ja moderni kuntokeskus ActilifeLady. Aikuisten Actilife sijaitsee Kallentorin Kauppakeskuksessa.

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

27.2.2011 | Lue lisää
Ei ihme, että SmartZone harjoittelu on nostanut suosiotaan, onhan se äärettömän tehokas, helppo aloittelijalle, innostava kokeneelle harjoittelijalle ja mikä mukavinta, se vie vain 30min!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE