Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

JUMPPAHAASTE 2018

(Klikkaa kuva isommaksi)

Haasta itsesi ja kuntosi osallistumalla Actilifen jumppahaasteeseen! Jumppahaaste kestää kaksi viikkoa, jonka aikana haaste tulee suorittaa. Jäsenet saavat lahjoittaa yhdelle ystävälleen veloituksettoman kahden viikon treenipassin haasteen ajaksi.

Jaoimme jumpat kolmeen eri kategoriaan, joista jokaisesta tulee käydä vähintään kolmella jumpalla haasteen suorittamiseksi.

Kaikkien haasteen suorittaneiden kesken arvotaan mahtava pääpalkinto!

Nouda jumppahaaste -passisi vastaanotostamme maanantaista 12.2. alkaen.

Actilife / 9.2.2018

Aikaisemmat uutiset

Koe virkistävä ja voimaannuttava lepohetki hektisen arjen keskellä

10.1.2018 | Lue lisää
Yksi kevätkauden uutuuksista Actilifella on Breathe n´ Relax HOT. Kiireisen arjen lomassa rentoutumishetket voivat olla harvassa, tai sille ei ehkä osata ottaa aikaa. Tällä tunnilla annetaan kehon ja mielen levätä ja on lupa vaikka nukahtaa. Infranpunan lämpö viimeistelee tämän lempeän kokemuksen. Piipahda hengähtämään lounastauolla, ja lopputyöpäivä sujuu energisesti! Lue lisää!

Happy Hour perjantaisin klo 13-15

1.11.2017 | Lue lisää
Opiskelijoiden ja työttömien Happy Hour on täällä! Katso lisää:

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

4.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat jumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla kolmena aamuna viikossa: ti, ke ja to! Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

11.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

Actilife on myös keskustassa!

1.3.2011 | Lue lisää
Osoitteessa Pitkänsillankatu 12 sijaitsee kaunis ja moderni kuntokeskus ActilifeLady. Aikuisten Actilife sijaitsee Kallentorin Kauppakeskuksessa.

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

28.2.2011 | Lue lisää
Ei ihme, että SmartZone harjoittelu on nostanut suosiotaan, onhan se äärettömän tehokas, helppo aloittelijalle, innostava kokeneelle harjoittelijalle ja mikä mukavinta, se vie vain 30min!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE