Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Energinen arki - Asiaa liikunnasta, levosta ja ravitsemuksesta

Tervetuloa kuulemaan hyvinvointiluentoa Heinolankaareen torstaina 17.5.2015 klo 17.45. Luennoitsijana Personal Trainer Jessica Korva.

Actilife / 10.5.2018

Aikaisemmat uutiset

Liity NYT ja treenaa heinäkuun loppuun KYMPILLÄ!

29.6.2018 | Lue lisää
Kun liityt energiseen Actilifen joukkoon nyt, saat loppukuun treenit VAIN avainkulkukortin hinnalla! Mitä aiemmin liityt, sen enemmän säästät!

Touhutalon ja Actilifen YHTEISJÄSENYYS - saatavilla nyt!

28.6.2018 | Lue lisää
UUTUUS! Nyt vanhempi treenaa Actilifella ja lapsi touhuaa rajattomasti Touhutalossa yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla! Lue lisää:

Liike on lääke! Seniorit liikkuvat edullisella SENIORIPASSILLA!

3.10.2016 | Lue lisää
Senioripassi on voimassa 6kk ja sisältää 10 käyntikertaa kuntosalille ja/tai jumppaan. Senioreiden omat jumpat pidetään Actilife Medical Fitness Centerissä Kallentorilla kolmena aamuna viikossa: ti, ke ja to! Lue lisää senioripassista tästä:

PERHEJÄSENYYS kannattaa!

10.8.2016 | Lue lisää
Uutta Kuntokeskus Actilifella! Saman perheen jäsenet treenaavat edullisemmin yhdellä PERHEJÄSENYYDELLÄ! Samaan kuukausiveloitukseen voi nyt liittää useampia jäsenyyksiä edullisempaan jäsenhintaan. Lue lisää!

Actilife on myös keskustassa!

28.2.2011 | Lue lisää
Osoitteessa Pitkänsillankatu 12 sijaitsee kaunis ja moderni kuntokeskus ActilifeLady. Aikuisten Actilife sijaitsee Kallentorin Kauppakeskuksessa.

SmartZone on helppo käyttää ja tuo tuloksia

27.2.2011 | Lue lisää
Ei ihme, että SmartZone harjoittelu on nostanut suosiotaan, onhan se äärettömän tehokas, helppo aloittelijalle, innostava kokeneelle harjoittelijalle ja mikä mukavinta, se vie vain 30min!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE