Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Liity nyt / Bli medlem nu

 *

 *

 *

 *

 *

 *

Alle 18 -vuotiaalta tarvitaan huoltajan suostumus.
För personer under 18 år krävs vårdnadshavarens underskrift.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. ( * )
Obligatoriska fält är markerade med en asterisk. ( * )

SMARTZONE

SmartZone -harjoittelu on tehokasta, turvallista ja nousujohteista!

SmartZonen avulla treenaat kaikki lihasryhmät vain 30 minuutissa!


Salilla käynti ei ole koskaan ollut näin mukavaa ja helppoa!

Helppokäyttöinen SmartZone opastaa ja säätää laitteet ja harjoitusohjelmasi automaattisesti.

  • Nopeuttaa kuntosalilla käyntiä
  • Säätää painot automaattisesti
  • Seuraa kehitystäsi
  • Tehokas

Selkeä ja helppokäyttöinen

Näin se toimii

Valitse ohjelma toimipisteen mukaan.

Laitteet tunnistavat kortin avulla sinulle räätälöidyn treeniohjelman ja säätävät vastukset ja toistomäärät automaattisesti.

Suorita harjoitusohjelmasi SmartZone-alueella. Helppoa ja tehokasta!

 

Tervetuloa kokeilemaan!

Tule tutustumaan Actilifelle, saat kokeilla ensimmäisen kerran veloituksetta. Henkilökunta opastaa sinua laitteiden käytössä ja saat oman kertaluontoisen ohjelman kokeiltavaksi. 

 

Mikä on SmartZone?

HUR-kuntosalilaitteet edustavat alansa kehittyneintä teknologiaa tänä päivänä. HUR-laitteiden sydän on Luonnollisessa Voimansiirrossa. Se on paineilmaan perustuva vastusmenetelmä, jossa lihas "joutuu" tekemään työtä sekä työ- että palautusvaiheessa.

SmartZone on HURin laitteista koostuva kiertoharjoittelu, jossa hyödynnetään modernia älykorttiteknologiaa. SmartZone koostuu 9-12:stä Hurin laiteesta, jotka kierretään läpi yhdellä harjoituskerralla. Kyseessä on koko vartalon tehokas voimaharjoittelu, joka kestää vain 25-30 minuuttia.

Miten SmartZonella harjoitellaan?

Kuntosaliohjelma ladataan ensin älykortille laitteiden ohessa olevan kortinlukijan avulla. Sitten voit aloittaa harjoittelun. Kun älykortti laitetaan Hurin laitteeseen, vastukset säätyvät automaattisesti harjoittelijan ohjelman mukaisiksi. Lisäksi laitteiden vastus päivittyy automaattisesti kehityksen mukana ja tämä pitää motivaation korkealla. Tämä kaikki kestää siis vain maksimissaan 30 minuuttia.

Harjoittelu on näin helppoa, nopeaa ja tehokasta. Jokaisessa laitteessa on selkeä värinäytöt sekä opasteet, jotka helpottavat ensikertalaisenkin harjoittelun aloittamista. Laitteet ovat kehitetty yhteistyössä eri yliopistojen sekä fysiologian johtavien asiantuntijoiden kanssa, ja niillä harjoittelu sopii kaiken ikäisille kuntoilijoille.

SmartZonen fysiologiset vaikutukset

Smartzone on voimaharjoittelu, jossa kehon kaikki tärkeimmät lihasryhmät käydään systemaattisesti läpi. Lihasten sisäinen rasva korvaantuu lihaskudoksella ja perusaineenvaihdunta kohoaa pysyvästi korkeammalle tasolle.

Harjoituksen seurauksena aineenvaihdunta pysyy korkeampana usean päivän ajan. Poltat n. 100 ylimääräistä kaloria vuorokaudessa seuraavan 72 tunnin aikana. Jos liikkeet tehdään riittävän ripeässä tahdissa, myös syke pysyy korkealla koko treenin aikana. Tällöin kaloreita palaa vastaavan 20 minuutin lenkkeilyn verran.

SmartZone verrattuna perinteiseen kuntoliikuntaan

Aerobinen liikunta, kuten lenkkeily, ryhmäliikunta, aerobic tms. nostavat hetkellisen aineenvaihdunnan hyvinkin korkealle. Poltat paljon kaloreita harjoituksen aikana. Treenin jälkeen aineenvaihdunta kuitenkin laskee takaisin perustasolle. Voimaharjoittelu taas vahvistaa lihaksia, jonka seurauksena lihaksen sisäinen rasva korvautuu lihasmassalla. Tämä nostaa perusaineenvaihdunnan pysyvästi korkeammalle tasolle.

HUR Smartzonessa on yhdistetty molempia treenimuotoja. Treeni on voimaharjoitus jokaiselle lihakselle mutta paineilmalaitteet mahdollistavat nopeatempoisia liikkeitä, mikä nostaa myös sykettä. Lihasryhmien vaihtelulla saadaan syke pysymään koholla koko harjoituksen aikana. Eli SmartZone-harjoittelussa yhdistetään sekä voima- että kuntoharjoittelun parhaimmat puolet.

Sulje ×

Facebook instagram FI SE