Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Liity nyt / Bli medlem nu

 *

 *

 *

 *

 *

 *

Alle 18 -vuotiaalta tarvitaan huoltajan suostumus.
För personer under 18 år krävs vårdnadshavarens underskrift.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. ( * )
Obligatoriska fält är markerade med en asterisk. ( * )

Personal trainer -palvelut

Actilifella henkilökohtainen valmentaja, Personal Trainer auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi! Personal Trainer laatii harjoitusohjelman, valmentaa harjoitteluissa, seuraa edistymistäsi ja antaa tukea ja neuvoja.

"Liikkumalla sopivasti, syömällä hyvin (ja tarpeeksi!) ja lepäämällä riittävästi keho voi hyvin ja mielikin pysyy virkeänä. Kuulostaa helpolta ja yksinkertaiselta, mutta silti sen toteuttaminen on joskus hankalaa. Motivaation säilymiseen vaikuttaa olennaisesti liikunnan mielekkyys. Kokeilemalla löytyy varmasti se itselle sopivin liikuntamuoto."
Annukka Savolainen, Fysioterapeutti (AMK),
FAF Personal Trainer®

Mitä Personal Trainer tekee?

Personal Trainerit eli henkilökohtaiset kuntovalmentajat ovat liikunta-alan monipuolisia osaajia, jotka tukevat liikuntaharrastusta aloittelevia ihmisiä ja auttavat jo liikuntaa säännöllisesti harrastavia saavuttamaan parempia tuloksia.

Personal Trainer -palvelut ovat entistä suositumpia, koska ne todella tehoavat!

Personal Trainer vie sinut opettavaiselle ja innostavalle valmennusmatkalle. Kun haluat intensiivisempää, joka kerralla mukana olevaa valmentajaa, lisäpotkua harjoituksiin tai haluat saavuttaa tavoitteen ja kaipaat ammattilaisen tukea ja ohjausta, sijoita silloin itseesi ja valitse Personal Trainer!

Personal Trainer suunnittelee sinulle sopivan liikunta- ja ravitsemuskokonaisuuden, ohjaa, pitää yhteyttä, kannustaa ja repii sinut sohvalta ylös!! Opit jatkuvasti uusia juttuja, jolloin toteutuminen ja tavoitteiden saavuttaminen on helppoa!

Kysy lisää Actilifen Personal Trainer palveluista

              

Marika Witick                                       Jasmiina Ylikorpi                                                           Personal Trainer, ravintovalmentaja         Personal Trainer, ravintovalmentaja marika.witick@actilife.fi                                        jasmiina.ylikorpi@actilife.fi                          0447007306                                                         0447007305

 

TRAINERIT TUTUIKSI! Tutustu ammattitaitoisiin personal trainereihimme hieman tarkemmin ja valitse itsellesi sopiva valmentaja 

Marika: ”Olen personal trainer & ravintovalmentaja sekä ryhmäliikuntaohjaaja. Vuosien varrella olen ohjannut monenlaisia tunteja hyvin laajalle asiakaskunnalle.  Omiin intohimoihini kuuluu salitreenaaminen, jota olenkin aktiivisesti harrastanut n. 10v. Lisäksi harrastan ja kilpailen aktiivisesti koirien kanssa agilityssä.

 Jokaisella on arjessa omat haasteensa ja tavoitteet, jonka vuoksi pyrin löytämään kullekin valmennettavalleni omaan arkeen sopivan tavan liikkua ja syödä. Valmennukseeni voi tulla treenaamisen osalta vasta-alkaja, mutta myös kokeneempi salitreenaaja, joka kaipaa uutta haastetta ja näkökulmaa omiin treeneihin. Vaikka itse treenaan paljon salilla ja suurin osa valmennuksista tapahtuu yleisesti kuntosalilla, sen ei välttämättä tarvitse olla sinun juttusi. Treenejä voi toteuttaa pienemmälläkin välineistöllä ulkona ja kotona. Valmennuksissa haetaan aina pysyvää elämäntapamuutosta, positiivisella ja rennolla meiningillä. Betjäning även på svenska!”

Jasmiina: "Olen työskennellyt Actilifella vuodesta 2015 lähtien. Perheeseeni kuuluu tytär, kihlattu ja Nalle -koira. Ennen työskentelyn aloittamista olin asiakkaana Actilifella. Eniten viihdyin ryhmäliikuntatunneista tanssitunneilla. Sieltä minut "bongattiinkin" ja 19-vuotiaana aloin pitämään Les Mills SH’BAM- ja BODYPUMP -tunteja. Aloitettuani kokopäivätyöt Actilifella kouluttauduin heti Personal Traineriksi. Mammaloman aikana opiskelin myös ravintovalmentajaksi.

Olen tanssinut koko ikäni esiintymis- ja kisaryhmissä. Tanssi on lähellä sydäntäni. Siinä saa heittäytyä täysillä ja unohtaa kaiken muun. Salilla aloin treenaamaan 16-vuotiaana ja siitä lähtien salimaailma onkin vienyt mukanaan. Tällä hetkellä treenaan itse tavoitteellisesti ja omia heikkouksia kehittäen.

Olen luonteeltani aurinkoinen, positiivinen optimisti ja energinen. Valmentajana olen luotettava, tsemppaava, innostava, kannustava sekä hyvä kuuntelija. Näen asiakkaat aina yksilöinä ja katson, mikä sopii juuri sinulle parhaiten. Olit sitten elämäntapamuuttuja, tavoitteellinen urheilija tai aktiiviliikkuja. Minä autan sinua pääsemään omaan tavoitteeseesi."

 

PERSONAL TRAINER -valmennuspaketit

3kk Basic Sisältää joka toinen viikko (6), 60min. tapaamista. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti- ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, viikkosuunnitelma, ruokavalion kartoitus.

129€/kk (yht. 390€)

3kk Super Sisältää joka viikko (12), 60min tapaamista. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, viikkosuunnitelma, ruokavalion kartoituksen.

219€/kk (yht. 660€)

6kk Basic Sisältää joka toinen viikko (12), 60min. tapaamista. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, viikkosuunnitelma, ruokavalion kartoituksen.

119€/kk (yht.720€)

6kk Super Sisältää joka viikko (24), 60min. tapaamista. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, viikkosuunnitelma, ruokavalion kartoituksen.

199€/kk (yht. 1200€)

12kk -valmennus Sisältää joka toinen viikko ensimmäiset puoli vuotta ja kerran kuukauteen loput puoli vuotta (18), 60min. tapaamista. Alku- ja loppumittaukset. Sähköposti ja puhelintuki. Treeniohjelma omien tavoitteiden mukaan, viikkosuunnitelma, ruokavalion kartoituksen.

79€/kk (yht. 960€)

Saliohjelma ja ohjaus Sisältää alkukartoituksen, ohjelman ja ohjauksen. 79€

3x -paketti.  Sisältää ohjelman ja kolme tapaamista. 199€

5x -paketti. Sisältää ohjelman ja viisi tapaamista. 329€

Sulje ×

Facebook instagram FI SE