Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Liity nyt / Bli medlem nu

 *

 *

 *

 *

 *

 *

Alle 18 -vuotiaalta tarvitaan huoltajan suostumus.
För personer under 18 år krävs vårdnadshavarens underskrift.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. ( * )
Obligatoriska fält är markerade med en asterisk. ( * )

Actilife Medical Fitness Center

Liikuntalääkkeellä terveyttä ja aivojen hyvinvointia - Actilife Medical Fitness Center on maailmalta tuotu ainutlaatuinen kuntosalikonsepti. Kuntosaliharjoittelu, testaus- ja mittaustoiminta sekä yhteistyön kautta tapahtuvat terveyspalvelut läytyvät nyt kaikki yhdeltä kuntosalilta.

Aikuisten Actilifella treenaminen kivaaKuntosalilla on käytössä sähkösäätöiset Hurin SmartTouch-laitteet. Laitteet ovat erittäin moderneja ja helppokäyttöisiä sekä ergonometrisesti erittäin miellyttäviä. Tarvitset kertakäynnillä vain 30 minuuttia SmartTouch-kiertoharjoittelua. Jo 2-3 harjoituskertaa viikossa riittää tuloksien saavuttamiseen.

450 neliömetrin kokoisesta kuntokeskuksestamme löytyy lisäksi Hurin Pulley -monitoimitaljoja, käsipainoja, kuntopyöriä ja crosstrainereita. Huippuviihtyisä infrapunalla lämmitettävä ryhmäliikuntasali on varusteltu joogaliinoilla, puolapuilla, BodyBow-kaarilaudoilla sekä runsailla apuvälineillä. Monipuoliset jumpat kannattaa kokea, tervetuloa kokeilemaan.

Lue lisää:  > Ryhmäliikunta    > SmartZone - Aika ei ole enää tekosyy

 

Ryhmäliikuntasali toimii myös
hot -lämpöstudiona!

Hot lämpöstudio kokkolassa Osa tunneista toteutetaan useita terveysvaikutteita omaavan infrapunan lämpösäteilyssä. Hot -lämpöharjoituksen aikana kehon lämpötila säilyy tasaisena, mikä säilyttää lihakset notkeina ja pitkiä venytyksiä sietävinä kiihdyttäen samanaikaisesti kehon aineenvaihduntaa.

Jos et vielä ole kokenut lämpötuntien ihanuutta, suosittelemme sitä Sinulle lämpimästi – Tervetuloa lämpöön!

Tanita

 

Yliopistotason laiteteknologiaa

Aikuisten sali pitää myös sisällään uusinta teknologiaa olevan tasapainon ja painon jakautumista mittaavan HUR iBalance-laitteen, Tanita -kehonkoostumusmittauslaitteen ja maksimivoimaa ja lihasvoimaa mittaavan performance recorder -laitteen.

 

Yksi jäsenyys - jopa 4 salia. Sinun ehdoillasi, ei sitoutumisaikaa.

Jäsenyys on joustava, edullinen ja helppo vaihtoehto. Actilife jäsenenä saat monipuoliset palvelut käyttöösi  Heinolankaaren kuntoklubiin, Aikuisten Actilifeen Kallentorilla, Actilife Koivuhakaan sekä Actilife Ladyyn.

Huom! Jäsenyytemme eivät sisällä 12kk sopimusta. Jäsenyys on voimassa niin kauan, kunnes se irtisanotaan 1kk irtisanoutumisajalla - Lue lisää ja liity jäseneksi!

Tervetuloa ilon, energian ja hyvän olon kuntosalille!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE