Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Liity nyt / Bli medlem nu

 *

 *

 *

 *

 *

 *

Alle 18 -vuotiaalta tarvitaan huoltajan suostumus.
För personer under 18 år krävs vårdnadshavarens underskrift.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. ( * )
Obligatoriska fält är markerade med en asterisk. ( * )

Actilife Koivuhaka Koivuhaan Palvelukeskuksessa

Actilife KOIVUHAKA

Neljäs Actilife-sali on avannut ovensa Koivuhaan Palvelukeskuksessa

Kuntosalilla älykorteilla toimivat laitteetTammikuussa 2015 avattu Koivuhaan, Ykspihlajan ja Mesilän alueen asukkaita palveleva neljäs Actilife-kuntosali tarjoaa asiakkailleen ohjattuja kuntosalipalveluja, joista vastaavat Kuntokeskus Actilifen ammattitaitoiset ja asiantuntevat ohjaajat.

Koivuhaan kuntosali tarjoaa asiak­kailleen viihtyisän ja korkeatasoisen, täysin varustellun harjoittelupaikan, josta löytyy upea yhdeksän laitteen Hurin SmartZone. Tämä SmartCardilla eli älykortilla toimiva lihaskuntoharjoittelualue on tarkoitettu kaikenikäisille asiakkaille.

Lue lisää: SmartZone - Aika ei ole enää tekos

Lisäksi sali tarjoaa asiakkailleen uusim­mat mallit laitevalmistaja Precorin aerobisista laitteista. Valittavana on kolmea erilaista mallia ja laitteita on yhteensä kuusi kappaletta.

Hur Pulley–ristitalja ja käsipainot Hur Pul­ley–ristitalja ja käsipainot lisäävät harjoittelumahdollisuuksia entisestään.

Voimme ylpeinä kutsua alueen ja lähialueen asukkaat kuntoilemaan upe­aan Actilife-kuntosaliin.

 

 

Yksi jäsenyys - jopa 4 salia. Sinun ehdoillasi, ei sitoutumisaikaa.

Jäsenyys on joustava, edullinen ja helppo vaihtoehto. Actilife jäsenenä saat monipuoliset palvelut käyttöösi  Heinolankaaren kuntoklubiin, Aikuisten Actilifeen Kallentorilla, Actilife Koivuhakaan sekä Actilife Ladyyn.

Huom! Jäsenyytemme eivät sisällä 12kk sopimusta. Jäsenyys on voimassa niin kauan, kunnes se irtisanotaan 1kk irtisanoutumisajalla - Lue lisää ja liity jäseneksi!

Tervetuloa ilon, energian ja hyvän olon kuntosalille!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE