Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Liity nyt / Bli medlem nu

 *

 *

 *

 *

 *

 *

Alle 18 -vuotiaalta tarvitaan huoltajan suostumus.
För personer under 18 år krävs vårdnadshavarens underskrift.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. ( * )
Obligatoriska fält är markerade med en asterisk. ( * )

Actilife Heinolankaari

Actilife Heinolankaari on neljästä kuntosalista muodostuvan kuntosalikokonaisuuden sydän.

Noin 750 neliömetriä pitää sisällään HUR SmartZone -laitteet, perinteisemmän treenauksen ystäville vapaapainoalueen levypainoineen ja pakkalaitteineen, ryhmäliikuntasalin, Spinn -sisäpyöräilysalin, sekä yli 20 laitteen lämmittelyalueen, josta löytyvät Precor ja Landice juoksumatot, Precor AMT-laitteet, kuntopyörät ja soutulaite.

Lue lisää:  > HUR SmartZone - Aika ei ole enää tekosyy.

 Actilife Heinolankaaressa on myös viihtyisät pukeutumistilat, saunat, infrapunasauna, Tanita –kehonkoostumusmittauslaite sekä solarium.

 

Vilkas ryhmäliikuntakalenteri!

Lähes 30 erilaista ryhmäliikuntatuntia oikeuttavat Actilifen alansa laajimman valikoiman tarjoajaksi Kokkolassa! Ryhmäliikuntatunteja on viikossa yli 50.  Löydät varmasti ryhmäliikuntatunnin, joka sopii juuri Sinulle!

Heinolankaaren tilava sali mahdollistaa jumppaamisen useille kymmenille asiakkaille. Monipuolisesta tarjonnastamme löytyy kehonhallintatunteja,  tanssillisia tunteja, Spinn –sisäpyöräilyä ja sekä luonnollisesti maailman johtavan ryhmäliikuntakehittäjän, Les Millsin runsas tuntivalikoima - yhteensä 10 eri lajia!

Lue lisää ryhmäliikuntasivulta >

 

Yksi jäsenyys - jopa 4 salia. Sinun ehdoillasi, ei sitoutumisaikaa.

Jäsenyys on joustava, edullinen ja helppo vaihtoehto. Actilife jäsenenä saat monipuoliset palvelut käyttöösi  Heinolankaaren kuntoklubiin, Aikuisten Actilifeen Kallentorilla sekä Actilife Ladyyn.

Huom! Jäsenyytemme eivät sisällä 12kk sopimusta. Jäsenyys on voimassa niin kauan, kunnes se irtisanotaan 1kk irtisanoutumisajalla - Lue lisää ja liity jäseneksi!

Tervetuloa ilon, energian ja hyvän olon kuntosalille!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE