Varaa tutustumis­aika

 *

 *

 *

 *

 

Tähdellä ( * ) merkityt kentät ovat pakollisia.

Actilife Heinolankaari

Toukokuussa 2010 avajaisiaan viettänyt Heinolankaaren Actilife on neljästä kuntosalista muodostuvan kuntosalikokonaisuuden sydän.

Kuvia Heinolankaaren Actilifesta

Noin 750 neliömetriä pitää sisällään muiden salien tapaan HUR SmartZone -laitteet, perinteisemmän treenauksen ystäville vapaapainoalueen levy- ja rautapainoineen, ryhmäliikuntasalin, spinn -sisäpyöräilysalin, sekä lämmittelyalueen, josta löytyvät Precor ja Landice juoksumatot, Precor AMT-laitteet ja kuntopyörät sekä upean Cardioteatterin.

Lue lisää:  > HUR SmartZone - Aika ei ole enää tekosyy.

 Actilife Heinolankaaressa on myös viihtyisät pukeutumistilat, saunat, infrapunasauna, Tanita –kehonkoostumusmittauslaite sekä solarium.

Katso virtuaaliesitys kuntosalista

Vilkas ryhmäliikuntakalenteri!

Ryhmäliikuntaa

38 erilaista ryhmäliikuntatuntia oikeuttavat Actilifen alansa laajimman valikoiman tarjoajaksi Kokkolassa! Parhaimmillaan tunteja on viikossa peräti yli 80.  Lupaamme, että löydät meiltä ryhmäliikuntatunnin, joka sopii juuri Sinulle!

Heinolankaaren tilava sali mahdollistaa  jumppaamisen useille kymmenille asiakkaille. Monipuolisesta tarjonnastamme löytyy  kehonhallintatunteja,  tanssillisia tunteja, Spinn –sisäpyöräilyä ja PolarCardio-sisäpyöräilyä sekä luonnollisesti maailman johtavan ryhmäliikuntakehittäjän, Les Millsin, runsas tuntivalikoima.

Lue lisää ryhmäliikuntasivulta >

 

Yksi jäsenyys - jopa 4 salia. Sinun ehdoillasi, ei sitoutumisaikaa.

Jäsenyys on joustava, edullinen ja helppo vaihtoehto. Actilife jäsenenä saat monipuoliset palvelut käyttöösi  Heinolankaaren kuntoklubiin, Aikuisten Actilifeen Kallentorilla sekä Actilife Ladyyn.

Huom! Jäsenyytemme eivät sisällä 12kk sopimusta. Jäsenyys on voimassa niin kauan, kunnes se irtisanotaan 1kk irtisanoutumisajalla - Lue lisää ja liity jäseneksi!

Tervetuloa ilon, energian ja hyvän olon kuntosalille!

Sulje ×

Facebook instagram FI SE